Marinika Tepić: Bruka za državu, Evropski sud za ljudska prava odbacio kandidate iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa srbija i nema sudija . Sve su to sns podanici bez ikakvog morala i casti , izuzev malog broja loji su sklomjeni sa vaznih funkcija .

  2. Велика срећа за њих у слободној Европи да их нису прихватили, ови наши би ту направили куплерај брже него што би они укапирали.

  3. Neznam ništa o sudijama koji su odbijeni da budu sudije Evropskog suda u Strazburu ali znam da je taj sud kao i sud u Hagu sudovi globalista sa zapada i da služe kao instrumenti za ostvarenje njihovih interesa i maltretiranje onih koji se ne slažu sa njihovom politikom , ove sudije su najverovatnije odbijene zato što najverovatnije nisu pristali da sprovode njihovu pravdu pa mislim da im je to plus a što se tiče Marinike njeno mišljenje ne zaslužuje nikakav komentar.

  4. Sve vam je tako u Srbistanu.Cijela vam je tkv. država Bruka i sramota.Od sudija do precednika…

  5. Zasto ne ispunjavaju uslove? Zato sto su srbi ili nisu kvalifikovani.
    Da li je to sramota Srbije ili onih koji odlucuju u evropskom sudu.
    Objavite taj dokument da procitamo kako se Srbija bruka.
    Nase je pravo da znamo.

  6. Tajna u Srbiji u Evropi je javna. U dešifrovanoj SKAJ aplikaciji Europola kriptnovana imena pored Vučića i Vulina ima i predsednik Apelacionog suda Milenković. On je “ odlična “ referenca za one sudije koje nisu iz njegovog klana. Lustracija je neophodna naročito za sudije koje donose presude koje nisu utemeljene na pravu i pravdi već na korupciji i mitu. Ima takvih kao pleve.

  7. Eh,da je otisao kojim slucajem „student generacije“a,sta mislite jel bi prosao?Haha,jos malo pa nece da pustaju srbe ni u voz,autobus.

  8. Nekad bili cenjeni a sad… Tuzno je da nas neko ubedjuje da smo mi u pravu a ceo svet gresi.

  9. Kod nas nije vazna struka i znanje nego pripadnost partiji.Zato i nemamo strucne ljude koji bi imali kompetencije za medjunarodne institucije.

  10. A sta je sa onim kandidatima koji su imali sve uslove, a ova banana drzava ih nije pustila da budu kandidati za sud u Strazburu?!

  11. Ti si Marinika sramota Srbije.
    Ko radi direktno protiv srbije srpskog naroda je izdajnik i ološ.Ti želiš da budeš opozicija i sutra na vlasti,pa narod treba da bude lud da tebe prihvati za alternativu ove vlasti.

  12. Po čemu Jovan misli da je to bruka za Evropski sud. Ja mislim da se ovim on odbranio od naše bruke.

  13. Ovo je samo još jedan primer šta Evropa misli o nama i da nam tamo nije mesto. „Proevropska“ opozicija nikako da shvati da mantra o evropskom putu Srbije više nije aktuelna. Na toj platformi neće preči ni cenzus. Pogrešno je misliti da neko ko je protiv štetočinske vlasti SNSa i Vučića automatski znači da je za evropski put Srbije. Vrlo dobro mi vidimo odakle dolazi zlo i ucene.

  14. @Miki, a ne znaš i da se ne znam piše odvojeno. Zalutao si na ovu stranicu, odmah si se ofirao. Moraš više da učiš, ne može preko noći da se savlada toliko neznanje.

  15. Bolje nisu ni zasluzili!Kako rade u svojoj zemlji,ocekuje se da i tamo rade isto!Naravno,u normalnim zemljama to nikom ne treba !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.