Marinika Tepić: Ne povlačim se iz javnosti

Potpredsednica SSP tvrdi da ju je vlast i do sada optuživala da laže, pa se ispostavilo da govori istinu

Ostavite komentar


  1. Ne moze da prodje nijedan dan bez Marinke Tepic? Ona je „alfa i omega“ Stranke slobode i pravde. Mislim da ni sloboda ni pravda nikada nisu bili u ocajnijem stanju, bas zahvaljujuci ovoj gospodji koja ima neverovatnu moc. Opstaje zahvaljujuci svojim stavovima, koji ne postoje.

    1. Ti izgleda da imas tapiju na komentare u ovom listu.Ne znam cime si to zasluzio,a da drugima,mnogo inteligentnije komentare redovno uskracuju.Mora da si velika faca.Ali,za mene si mali i beznacajni crvic.

      1. Verovatno ste Vi kreator tih „inteligentnijih“ komentara jer, ako nisu objavljeni otkud znate da su „inteligentni“?! Stevo, cini mi se da se ne snalazite dobro, sami sa sobom?

    2. Čije ti stavove siroma protežiraš ovde jasno je svakom normalnom čoveku, što se za tebe ne može reći zabludeli zoranče botovsko snosovsko momče. Moram da ti tepam jer te administrator brani od mojih malo oštrijih komentara. Stalo im je da te puštaju ovde jer dobro dođeš pored ljubišge i još par psihića da se vidi stepen te zaluđenosti komunoradikalštinom i buczavim navr’vođom.

      1. Bilo bi me sramota da me bilo ko brani. Posebno od ljudi, koji su skloni licnim uvredama i neartikulisanim argumentima. Za Vasu informaciju, adminstrator na ovom forumu, takodje, veoma cesto ne objavljuje ni moje komentare, sto je stvar njegove ili njene procene. Vase „ostrije“ komentare, pretpostavljam, „baca u korpu“, pretpostavljam zbog vulgarnosti, kojoj ste veoma skloni, sto je karakteristika provincijskih ficfirica.

        1. Hahahahaha dobro si me nasmejao, ti da imaš stida ne bi se ovde pečio sa tim ludostima od komentara, ti si operisan od stida i imaš ga koliko i ćorava kobila vida, kako kažu naši stari a obraz ti je kao đon, čovek te pljune a ti kažeš gle pada kiša.

          1. Verovatno je to Vase selo posebno ili, radja ljude sa posebnim potrebama, posto u ostatku Srbije nigde ne postoji izreka kojom se sluze „nasi stari“ a glasi „Nemas stida kao corava kobila“. Pokusavate da budete mangup ali, ne ide Vam. Necu reci da ste „Glupi kao geometar4ski kolac“ jer to nije lepo i ne odgovara mom kucnom vaspitanju.

          2. Hahaha, slabo zoranče, slabo. Zaplakao sam evo nad tvojom tisućljetnom kulturom i vaspitanjem, ko te ne zna skupo bi te platio. A ti vrediš veoma malo zoranče gotovo kao ništica što bi rekla tvoja su braća ‘rvati. Daleko si ti od našeg naroda, narodnih običaja i izreka, svetlosnu godinu. Drž’ se ti botovanja i profesionalnog srpstva jer zato si i stvoren i postojiš ovde na komentatorluku.

    3. Sendvicarsko botovsko buzdovanski komentar.!Kako te nije stamota?Stitis lopove i izdajnike

  2. Marinika, ah, Marinika… previše zaljubljena u sebe u vlast i politiku a‚‚vlast treba da prime samo oni koji su najmanje zaljubljeni u nju ‚‚ ( Platon, Država). A Marinika, em zaljubljena, em voli vlast, pa ne vidi stvarnost oko sebe. Nije jedina, nažalost.

    1. Marinka je puštena niz vodu.’Oće to da se desi kad neko mnogo laže,sad je red na Aleksića,pa na Veseljka zvanog “Boško“,onda leti Jeremić,a Djido izlazi na izbore,još samo da “preripi celzijus“ od 3%…

      1. @ljubisa, kada bi ti neko predocio da si neopevana budaletina, veliku uslugu bi ti ucinio?

        1. Balkon je ogroman, on je vise kao neka mini saksija ili bice pre kao rupa na saksiji . . . Za ovaj komentar izgleda mi da je obe mozdane celije upotrebio . . .

  3. Ma nema ta stida , sutra ce se ona opet pojaviti pa ce reci kako se gaji marihuana u Jajincima, kako je Krusik prodao raketu Iranu i sa tom raketom pogodjen avion sto je srusen a posredova GIM a za to ima dokaze uzbunjivac i sve tako

    1. A šta je sa ministrom vojnim koji je brao ‚‚paradajz“ na plantažama, urušavao namensku industriju preko tate i sina a povrh svega unosio od tetke iz Kanade pare za lične potrebe – ima li on stida ili možda za njega važi ona „Boga se boji, ljudi se ne srami“- što se može reći i za celu sadašnju vlast!

  4. Dobro žena je čula reč koka pa je pomislila na kokain. Sve što je rekla je tačno a to što nema dokaza je samo tehnička stvar. Pa što bi ona bilo kome morala da podnosi dokaze.

  5. „Vojnu ustanovu Morović, u kojoj se gaje koke nosilje“
    Pre će biti da se gaje kokain nosilje.

  6. Sto se tice prodaje oruzja p za tozna I SAD pa salju 200 agenta FBI da ispitaju Sloveniju k Srbiju ali u vreme vladavine DS-a I vladavine Tadica

    1. Sve bot do bota,satro komentarisu i oni nesto.Ti Dragane hitno u skolu da
      se opismenis,pa tek onda da dajes “komentare”.PS Adminu,ne dozvoli da
      platforma Danasa postane “napredna platforma “.Ionako imaju 95 posto
      medija pod svojom kontrolom.

  7. A ko je rekao da objekti ne postoje dvadeset godina,samo je pitanje sta se gaji nu objektima.

    1. +1 Samo vecina u Srbiji kao gleda svoja posla a ne zna 2 i 2 da sabere jer je dikatator rekao da je to 5.

  8. samo se proveri racun za struju, jer za gajenje „mare“ se trosi enormna kolicina struje.

  9. Vulin nema pravo nikome da kaze da nema stida..sem ukoliko se ne osvrce na sebe..On je hrabar..ne zato sto se nicega ne boji..vec zato sto se nicega ne stidi…Treba da ga bude sramota ako nje odneo tetki u Kanadu poklon za Bozic..I’ll tetki u Moskvu cvece na grob..Zapitajte se Dakle vetar duva..Marinika je veci muskarac nego sto ce on ikada biti !

  10. Gospođo Marinika da imate i malo ljudskosti i samopoštovanja više nikad se nebi pojavili u javnosti. Kažete da je sva što ste izneli u javnodt je istina , a to je toliko istina kao da ja kažem da sam ja od sutra novi a Papa u Vatikanu .Marinuka počnite da se bavite nečim drugim jer politika nije za vas.

  11. ovu gospodzu sto vise da forsiraju, pa kada se nalaze, onda vucic posveti 5-10 minuta da je raskrinka, i vucic ucvrsti jos malo glasova, marinika i opozicija oteraju u apstinenciju jos par glasova…

  12. Za arhiv:
    Odete na Gugl i ukucate „Morovic marihuana“ u rezultatima su Danas. Ali i sve i jedan medij finansiran od strane SNS.

  13. Ma neće oni u Moroviću da proizvode marihuanu već jaja koje proizvode koke nosilje, kao što neće ni u Jovanjici. Ali eto zateklo se, omaklo se onako uz paradajz i ne bilo kakav paradajz već organski. To je onaj paradajz koje i uzgaja ORGAN čije se ime ne pominje.

  14. Marinika ,bolje raditeu cirkusu,jer jos neke osnovne pojmove niste u svojoj glavi razgranicili.

    1. Ako ste kadrovski stručnjak, gde sebe vidite u rekonstrukciji Vlade i mislite li da ste“ u svojoj glavi razgraničili još neke pojmove“, kako sami kažete, a ja ne razumem šta ste hteli reći.

    2. Mnogo ste mudra osoba, da bi neko radio u cirkusu, taj treba da bude član Sns-a. Kao Vi.

    3. Najbolje je da cim se neko rodi da se momentalno mora upisati u SNS.
      Tako ce se obezbediti mir i blagostanje. i kontrola pojedinih nevaljalaca na vlasti.

  15. Vulinova ‘Kokosarska Armija’, u punoj ‘Ofanzivi’?!
    Bravo!
    (Nikako da odlepi one Migove sa asfalta, ali suzato tu ‘sveza jaja’, ako neko hoce?!)

  16. Ako I dalje bude iznosila lazne infoacije I nesvakidasnja otkrica trba joj zabraniti rad.

  17. Ja se nadam da ces bar promeniti recnik,i da samo ne lazes i obmanjujes ovaj narod…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.