Marinika Tepić pita: Jesu li kandidati za tužioce bliski Vulinovom Pokretu socijalista?

Ostavite komentar


  1. Marinika se uplasila da se kandidati poceti da pretresaju njene poslove pa nece imati veze da se zastiti

  2. ne znam kako je nije sramota da posle svih onih izjava o tragediji izadje u javnost

  3. gospodjo imala si priliku bila si na vlasti pokazala si sta znas, sad cuti i pusti sposobnije od tebe da vode ovu zemlju

  4. Nista novo i nista cudno gospodjo Tepic.Kroz skupstinu i sudove spartaju pravnici od profesora do advokata ,od osudjenika Haga do kandidata za Mehanizam u Srbiji,istaknuti nacionalisti,ratni huskaci i izdajnici.I niko da mrda iz Beograda.

  5. А шта је Мариника завршила и са којом оценом,пошто њој у биографији само пише да је завршила Универзитет у Београду,шта је тачно ,да ли уопште ,кад и са којим оценом га је завршила? Кад је толико интересују приправници за тужиоца,нек документује прво своје школовање.

  6. Joj Ala mrači Čobanu Tepić. Ova žena nije normalna više sa teorijama zavere. Otkačili je za anketni odbor,ali još jadna pokušava da bude policajac

  7. Marinika nije pitala zasto tuzioci iz prethodne vlasti nisu reagovali na lice prebijene zene iz Kraljeva nego ona trazi pomoc na protestu. Tepic to prvo da rascisti.

  8. Sada kada je postalo gusto za tebe Marinika Tepic I tvoje opozicionare ti napadaš naravno lazima tužioce koje si i ti nekada birala i postavljala.

  9. Toliko se mnogo umislila ova Marinika Tepić da je neki političar i stručnjak da je stalno u oblacima a kad jednom iz njih padne razbice se.

  10. Narod kaže teško onom kada đavo dođe po svoje u slučaju opozicije i tebe Marinika teško vama kada tajkuni dođu po svoje pare naravno.

  11. Duboko ste Marinika Tepić i tvoji opozicionari zabrazdili u svet tajkuna.

  12. ala su se av botovi raspisali a očigledno nisu ni pročitali tekst. Bravo gospođo Tepić, sve ste u pravu. Za tužioca pripravnika je važno koji je faks završio i sa kojom ocenom u normalnoj državi. U mojoj je na žalost važno u kojoj si partiji i čiji si. Jadna nam majka.

  13. U sud zadnjih 12 godina ili koliko vec ni cistacica ne moze da se zaposli u sudu ni u tuzilastvu, ako nije iza nje neka od vladajucih stranaka, isto je i sa postavljanjem sudija tuzilaca ili napredovanjem sudija,tuzilaca, to kazem kao neko ko odavno radi u pravosudju a kad se setim pa napredovanje u pravosudju je bilo po politickoj liniji i pre ovih koji su dosli na vlast nisu oni uveli toplu vodu samo je pre njih bilo ljudi koji su i bez politike usli u sud kao ja i mnogi drugi jedino nismo mogli da napredujemo niko od nas, ko hoce da bude profesionalac bez prljanja politikom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.