Marinika Tepić: SNS priznao da stoji iza napada u Kaću 1Foto: Ivan Dinić/Nova

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je večeras da je Srpska napredna stranka (SNS) svojim saopštenjem priznala da stoji iza napada, ili da ima veze sa napadom na članove SSP, u mestu Kaću, kraj Novog Sada.

SNS je prethodno, povodom napada u Kaću, saopštio da su predstavnici SSP „provocirali meštane gnusnim lažima i sramnim materijalom“.

Marinika Tepić je ocenila da je SNS ovim „direktno stao iza batinaša“.

„Znači, oni su priznali da stoje iza tog napada ili da imaju veze sa tim napadom. Evo, to saopštenje je direktno priznanje. Čak nisu ni naveli da traže od organa da se istraži, da kažu da ostavljaju mogućnost. Ne, oni su ovim direktno stali iza ovih njihovih batinaša koji tuku mlade ljude, gepekuju ljude. To je jedini alat koji razumeju“, navela je potpredsednica SSP.

Tepić je uporedila ovaj napad, kao i slična dešavanja u Novom Sadu i Srbiji u poslednje vreme, sa onim što se događalo u nacističkoj Nemačkoj tridesetih godina prošlog veka i ocenila da se ista matrica i sada ponavlja.

Policija se zvanično nije oglasila do sada, a nezvanične informacije govore da je ovaj slučaj tužilaštvo kvalifikovalo kao nasilničko ponašanje i da se za počiniocima traga, preneo je portal 021 iz Novog Sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari