Marinika Tepić: Vlast plodnu zemlju u Vojvodini pretvara u gumaru

Ostavite komentar


  1. A mogli bi da se pozabave i hektarima plodne banatske zemlje na kojoj će graditi ling-long autoput

  2. Predlog za Vucica. Da ne izadje uopste na izbore. A da svi koji su za otvaranje firmi umesto maksimalnog uslovljavanja i postovanja ekologije se potpisu sa obavezom kad drugi preuzmu vlast i isto to urade,mislim otvore iste firme ali recimo drugih vlasnika budu zaposleni u tim firmama na najtezim poslovima do penzije. I oni i svi clanovi njihovih porodica. Ako imaju postene namere svi ce pristati. Ali tesko. Zabole njih donji deo ledja i za ekologiju i za nas. NjIH SAMO NJIHOV INTERES ZANIMA. Mogu se kladiti sa svim sto imam da bi ovo sto sam napisao BILO

  3. Marinika je u pravu. Sadašnji vlastodršci rade u korist štete svog naroda. Poklanjaju se milijarde, oranice, ljudi… Žedni grad je dao 450 miliona za izgradnju Ling long vodovoda, 400 miliona Milenijumu da „razminira“ poljoprivredno zemljišta od mina zaostalih, verovatno, iz Prvog Srpskog ustanka, u šumi kraj Zrenjanina otvara gradilište za stanove namenjene stranim radnica, sad je već počela obnovu puta do tih objekata u Ečki i autoputa kojim će biti transportovane gume iz monstruma-fabrike. Prijateljima se namešta tender za otkup novoizgrađene Fabrike vode koju Italijani dati neće. A vi Zrenjaninci ćutite, trpite i dalje pijte vodu punu arsena i olova iz azbestnih cevi, koliko_toliko čisti vazduh još malo dišite, a hrana iz Banatske žitnice će biti otrovana čađu i formalinom…

  4. Najplodnija zemlja odavno nije u Vojvodini, nego u Ukrajini. I ima je kol’ko u 10 Vojvodina plus je 10 puta plodnija. A i 10 x jeftinija.

    Da se ta „gumara“ zove „Goodyear“ ili „Michelin“ skroz druga bi se pesma ovde pevala…

  5. Trazimo još Bulatovicu
    Kipite Seljaku po Traktor sa svom Pratecom Opremom za Poljoprivredu
    Djubrivo upola Cene
    Seme za sve vrste Zitarica upola cene
    Izgradite Mlinove za otkup Zitarica
    Zagarantovana cena Otkupa Zitarica
    Dajte Beneficije za razvoj Zivinarstva
    Stocarstva
    Kad budete to dali mozda se smilijujemo da Glasamo

  6. Djekson: Moze i muzicka zelja uz novi traktor.
    Gde si dosad bio da od Nedimovica trazis isto ?

  7. U pravu ste Marinika.

    Gde će seljaci da gaje maline, kupine, lešnike, orahe, suncokret, kukuruz , mangulice, buše i druge veoma tražene proizvode kada Linglong , Rio Tinto i drugi zagadjivači sve unište i pretvore u pustinju , prah i gume ?

    Ni narod ni vlast ne znaju da ovi proizvodi (pogotovo organski) nemaju cenu, vrednuju se kao zlato u inostranstvu, mnogo VIŠE od precenjenog litijuma, guma i sl. ?

  8. Za male poljoprivrednike niko nema sluha, čuju samo velike, ovde uvek ista priča, samo zavisi ko priča.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.