Marinika Tepić: Vođenje RTS koruptivno i rasipnički

Ostavite komentar


  1. Idemo dalje!
    Kroz besprizornu korupcijsku mrezu bratije i njihovih poltrona

    1. A, gde je izveštaj o preprodavanju reklamnih sekundi, zašto Marinka i to nije navela? Da li joj je neko zabranio? Gde su završili milioni, i milioni, koje je Marinka delila nako prijateljima, dok je bila pokrajinski sekretar? To me više zanima, jer RTS i ne moram da gledam, ali decu moram da pazim od njenih prijatelja, „hemičara“.

        1. Ako je moj komentar uspesno primljen (hvala) zasto nije objavljen kao i ostalih citalaca?

    2. Dobro jutro Kolumbo. Pa zar se niko nije zapitao kad su se na tv ekranima pojavili Tv Kurir i Tv K1, kolika je umesanost Bujosevica u to i odakle tom Zezelju silni milioni evra za televiziju.Ali, ne Bujosevic je bio samo cuvar fotelje u neprijatnom periodu sad ce biti izabran drugi covek i moraju se malo obiti rogovi Bujosevicima. Zato mu se i broje cackalice na kanapeima u javnosti s porukom budi miran da ne otvaramo citabu.
      A, da za toliko pokradenih miliona ne daj boze Bujosevic bude procesuiran. Ma hajde, ko je za kradju od drzavnih funkcionera jos odgovarao i bio kaznjen y Srbiji . Doduse Sasa Dragin je bio u zatvoru za ono sto nije pocinio, ali ko obraca paznju na njega.On je covek bio ekspert za oblast u kojoj je radio. Dobro je radio. Logicno za Srbiju morao je da zavrsi u zatvoru. Dok je na primer Knezevic, koji je sve obrnuto morao da iz zatvora izadje i postane ministar poljoprivrede. A, Draginu je svaljena krivica, jer se zamerio tajkunima.
      Tako je to u nasoj kasabi zvanoj Srbija. Vucelic je napravio Pink, Slobodan Milosevic izmislio Karice, koji su uz pomoc Rice napravili BK, Veran Matic je sa pozicije gl. Urednika drzavnog radija B92 usparao da pokrene Tv B92. FOX tv je u Srbiji otvorio bivsi americki ambasador Montgomeri preko Grka. Ona se kasnije transformisala u Prvu tv, koja je i dalje pod uticajem Amerikanaca, jer nije slucajno prodata Nisliji Srdjanu Milovanovicu, posto u Nisu deluje jak Americko-srpski klub, koji ima zesce aktivnosti od Ruskog centra za vanredne situacije. HEPY tv je igracka, koju je Slobodan Milosevic poklonio svojoj cerki Mariji za rodjendan, i u njoj rade samo rodjaci i prijatelji kao Milomir Maric.
      A, narod kad je vec navikao na “kineske novine“, sund i kic nek gleda REPRIZNU TELEVIZIJU SRBIJE skraceno RTS, koju mimo svakog zakona jos uvek peljesi Dragan Bujosevic. I jos bi da joj “pije krv“, pa mu neko preko Marinike skrece paznju da ce da ga razotkrije, ako ne ide u penziju, koju je odavno stekao, i ne bi me zacudilo da je prima istovrememo sa platom. Toliki je kod nas javasluk, da su mediji, a narocito elektronski njegovo veliko ogledalo. Bruka i sramota za narod u kome je barem polovina stanovnistva dobro obrazovana. Sta se desilo s ljudima, da li su stvarno svi morali da pobegnu u inostranstvo od represivnog rezima. Ili smo kolektivno upali u entropiju.

  2. Ova izgleda bolja od rosku iz belu ladju sve zna sve vidi sve cuje .pa dajte vec jednom se uozbiljite i nadjite neku novu licnost da sve ovo iznese pa ce neko mozda i poverovat . Pozdravljam da treba sve na videlo ali marinki niko vise ne pridaje na njena saopstenja .

    1. Kandidad UDBE je Bujosevic kao i bitni cinioci u ovoj zemlji. Setimo se javne tuziteljke koja ne znamo da li postoji na ovoliku kolicinu organizovanog drzavnog kriminala. Sve su to udbasi koje dok ne skinemo nema napretka ovoj zemlji.

      Znaci za 40ak vodina kad budemo Venecuela evrope.

      1. Moguće, ali ko je “ dozvolio“ UDB-i da ga postavi u ono vreme? Ili možda svaka vlast ima svoju UDB-u? Sloba svoju, „žuti“ svoju, Koštunica svoju i sada ovi svoju? Toliko UDB-i na ovako malom prostoru… To neće dobro da završi. Ili je možda u pitanju samo lova?
        Ja mislim da je zadnjih 30 godina, pa i sada, u pitanju isključivo lova.

  3. Za sve je kriv Bujosevic i onaj koji se preko noci odlucio , za njegov izbor,prvog coveka RTS a. Posto policja i tuzilstvo ne reaguju a sve znaju,postavlja se pitanje,kako spreciti dalju pljacku nasih para s kojima nemilosrdno raspolazu primitivni rukovodioci RTS a.
    Drugo i ne manje vazno,bilo bi dobro da se pod lupu stave svi visemilionski ugovori ,kroz koje su neki postali enormno bogati i bahati. RTS se finasira iz budzeta,kroz tv brojilo i ima marketnig u zemlji i inostarnstvu,na sataelitskom programu.Nisu to male pare ,ali niko ziv ne zna u cije dzepove odlaze,jer se ne vodi , nikakava POSLOVNA evidencija.Model ja tebi ti meni,na ruke… Postoje paraleni tokovi novca ,koji su van bilo kakve kontrole unutar samog RTS a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.