Marković: „Oluja“ etnički čista

Ostavite komentar


  1. Peđa, i da sav svoj autoritet (koji si dao kart blanš SPS-u) založiš, ne možeš amnestirati SPS za direktnu tragediju srposkog naroda na prostorima bivše SFRJ a pogotovo za vremen "Oluje". Koji su isti taj narod tretirali kao stoku na ulazu u Beograd ..

    pS: malo osveži pamćenje I dalje mislim da si među najpametnijm ljudima sa ovih prostora, aL““ kao i uvek svako rapolaže svojom slobodom i taj isti autoritet prinosi za onu slobodu koju smatra da je prava.

  2. "Oluja etnički čista"…..To je jasna istina koju Hrvati ne priznaju, ali je ne mogu poreći. U takvom procepu postaju agresivni i opasni za sebe i okolinu.

  3. A sta cemo sa etnickim ciscenjem RS od muslimana da nije mozda ono i vecih razmera i na vecoj teritoriji? Da li ste tu nekad u ime SPS-a kao mentora SDS-a podigli svoj glas?

  4. Припадник интелектуалне елите реномиране странке се не боји бламаже у препуцавању са полуписменом особом на врло озбиљну тему. Или је само огуглао на свакодневну бламажу?

  5. A šta bi s vama i vašim "Hitlerom iz Beograda" (jer za Zapad Sloba je bio novi Hitler s Balkana)?
    Sud u Hagu je i bio osnovan za Hitlera s Balkana i Pol-Pota….

  6. Gos““n Markovicu, da ne kazem C““markovicu, vidim da ste se uklopili u radikalsku scenografiju.Zasto , ako ste pametni i imate m..da ne prozovete aktuelnu vlast da je ucestvovala zajedno sa Sloboim u raseljavanju svih Srba u jednu drzavu.
    To sto Hrvati orgijaju razumljivo je, a to sto vi satro kriticari i intelektulaci beskicmenjaci laprdate je bas bruka.Greska je u nasem dvoristu, bato!

  7. "…Greska je u nasem dvoristu, bato!…" ……..Gospodin se ponosi "pametnim zaključkom i zlodelom". Lepo mu, pa bi da odsanja. Šta ste učinili da sprečite? Šta danas činite? Pljuckate? Vam je dovoljno da čuvate glupost kao exponat? Vi bi da uvek ostane mrak? Mislite da ste tako čistiji, a da su "oni drugi" jedino đavoli? Trebate onda postupiti po savesti i dobrovoljno se utamničiti, jer nema nedužnih. Svet to očekuje. Odmah to učinite, da svet prodiše! Bilo bi dobro da mi cenzura pusti komentar ili da se uverim da nema nade u Srbiji.

  8. Sigurno nije lapsus, predsjednica je htjela napraviti drugu jednu aluziju, č-et(n)ički čista.

  9. Ko je kriv Srbima što nisu prihvatili Z4. Šta su očekivali? Da im Hrvati daju hleb i so? Totalno neodgovorno. Sad mi ovde zuje sirene. Nek zuje u Hrvatskoj kad su tako pametni. I oni i one koje su slušali.

  10. Aj““ ti Markoviću vidi tamo šta ćeš sa Čičom, oće ovi iz Agencije za restituciju da ti ga razrehabilituju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.