Marković: Škoro je marginalac koji je osetio veliki značaj (VIDEO) 1Foto: FoNet/Božidar Petrović

Šabac – Ostao sam član Pokreta slobodnih građana, ali ne mogu da se bavim praktičnom politikom iz raznih razloga, naročito zdravstvenih, i to je razlog zašto sam izašao iz Predsedništva PSG, rekao je reditelj Goran Marković u emisiji „Dobar, loš, zao“ Televizije Šabac.

Na pitanje voditelja Marka Vidojkovića kako je moguće da je Srđan Škoro postao desna ruka Saše Jankovića, a da tabloidno izađe iz te priče uz fanfare iz trube, Marković je rekao da čim „izađeš preko žute štampe sa nečim onda je to sumnjivo“.

– Možda tom čoveku to nešto znači, godi mu da bude u žiži interesovanja. Moj utisak je da je on čovek koji je marginalac, za njega kao novinara nikada ranije nisam čuo, i on je odjednom osetio veliki značaj. Odjednom se razočarao, zašto ja nemam takav značaj, zašto ne upravljam, zašto nisam važan. On je tamo od jutra do mraka sedeo, želeo je možda najbolje, ali mislim da se radi o povređenoj sujeti koja zapravo nema nikakvo uporište – rekao je Marković.

Poznati reditelj naveo je da nije primetio bolesne odnose u Pokretu. On je dodao da je par dana pre Škorovog pisma video Sašu Jankovića i Srđana Škora kako ćaskaju kao najbolji prijatelji.
– Odjednom on izađe posle par dana i kaže da je Janković kao Milošević. Čudno je, stvarno je čudno – ocenio je Marković.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WGtWbuIVCNg]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari