Martinović prekinuo štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. Martinovic strajkovao gladju zbog Marjana Risticevica a kaze uradio bi to isto da je neko pretukao Boska Obradovica, pa ako je tako fini i dobar sto nije strajkovao gladju kad je Zoran Babic ubio Staniku na naplatnoj rampi.Zasto nije?

    1. Na jagnjetinu i minimum desetak dana oporavka posle ove strahovite žrtve. Mogao je čovek da ugrozi svoje zdravlje, i ko bi ga onda zamenio na svim onim poslovima koje predano obavlja, a sve za dobrobit Srbije i pučanstva?

  2. Hoće li se tužilaštvo oglasiti na optužbe A. Martinovića da su A.Vučić i T. Nikolić lopovi? Da vidimo šta su i koliko ukrali!

    1. MA,ZAMOLIO GA „ŠEF“DA BATALI OVU SPRDAČINU, INAČE,ON LIČNO BI „IZDRŽAO DO KRAJA.“

    2. Ne,već je postigao cilj, tužilaštvo je pokrenulo postupak protiv Obradovića.

  3. OČEKIVANO…OGLADNEO ČOVEK,A I ONA TAPACIRANA STOLICA JE NEUDOBNA.
    A I NEŠTO ZAHLADNELO DANAS.

  4. DODATNO ZAGLUPLJIVANJE ,VEĆ DOVOLJNO SLUĐENOG NARODA.
    GLEDAM,OGRADA,ŽANDARMERIJA KOJA RAZDVAJA NAROD.
    NE SLUTI NA DOBRO,JER JE NAROD OČIGLEDNO RAZJEDINJEN I TO ME BRINE.

  5. Zanimljiv je taj sistem kod nas. Vučić pita svoje tužilaštvo zašto ne reaguju, oni kažu ne možemo jer nemamo na osnovu čega, nema prijave. Vučić naredi svom šefu policije da podnese krivični prijavu protiv Obradovića, ministar policije podnese prijavu tužilaštvu, tužilaštvo reaguje za javnost da je prijava podneta i Martinović prekida štrajk. Pa, lepo ste to smislili ali mnogo ste providni. I Nušić bi vam zavideo. Jedino što Martinović ko bejagi nije zadovoljen saopštenjem tužilaštva, on bi da Obradovića odmah obese.

  6. Nije strajk gladju isto sto i poljem proci. Treba imati jak motiv, a to pocepan sako Marjana Risticevica ocigledno nije.

  7. Za savamalu nije strajkovao gladu,za krusik,za jovanjicu,za naplatnu rampu,za helikopter,za baklje na krovovima,za paljenje kuce novinaru.

  8. Ovo je sprdnja sa narodom,pitam se dali stvarno postoji osoba koja vi zaista išta veruje.

  9. Aleksandar Martinovic je bio clan Radikalne stranke i u superlativu je pricao o lideru navedene stranke a vrlo ruzno komentarisao svog nekadasnjeg partijskog druga a sada lidera SNS-a, i onda preko noci iz nama poznatih razloga presao u SNS i poceo da velica lidera SNS-a nekadasnjeg partijskog druga i resio sve svoje egzistencijalne probleme.Dok vecina naroda u Srbiji jedva prezivljava on uziva u obavljanju nekoliko funkcija i u vrlo visokim primanjima.I sve sto radi pa i ovu smejuriju oko strajka gladju radi vrlo naivno da cesto ispadne smesan a samo u cilju da opravda funkciju koju obavlja a koju po svojim sposobnostima i ponasanjem na politickoj sceni Srbije ne zasluzuje.

  10. Šta ja rekoh ovde neki dan o „štrajklovima“ glađu političara? Političar = prevarant, opsenar.

  11. Kad si tako dobar što nisi štrajkovao kad su vaši batinaši Borku Stefanoviću razbili glavu metalnom šipkom? Ili kad ste ti (ne zaslužuješ veliko slovo) i onaj smor Orlić pocepali sako Obradoviću? Magarac ostaje Magarac. Žao mi je magarca kad ga s tobom uporedjujem, Magarac je plemenita životinja, za razliku od tebe.

  12. Neuspeo pokusaj da se skrene paznja sa neUstavnog uvodjenja Vanrednog stanja i krivicne odgovornosti nadleznih povodom toga… Klempo, bolje nastavi strajk, drugog izlaza nema…… Jos jedan poziv na USTANAK protiv Fasisticke Diktature rezima gde Klempa moze da drzi konferenciju za stampu….. Jebem ti Drzavu…..

  13. Štrajkovao glađu od doručka do užine, izuzimajući ta dva jer… jeste štrajk, ali nije da ćemo sad da preskačemo obroke zbog toga.

  14. Sad svi gore glavu( to se ne prepušta zaboravu) koji želite da rasvetlite: Hercegovačku, Krušik, Jovanjicu, ubistva ,paljenja,rušenja,razapinjanja po tabloidima – mesto za štrajk zaista je steklo *svetsku slavu .*TLN, Štrajk vlasti

  15. Како Маrtinović izgleda, on izgleda i kući štrajku je gladni.
    Siroma’!

  16. Konacno je tuzilastvo reagovalo i Mrtinovic moze da prekine strajk, uspeo je u svojoj nameri, nasilnici ce biti kaznjeni.

  17. Ne smatram da je ova vrsta ucenjivanja dobra, ali je u ovom trenutku bilo jedino sto je moglo da se uradi, svka cast Martinovicu na hrabrosti, tuzilastvo ce odraditi svoj posao.

  18. fala bogu.Da je isao do kraja,Srbija bi ostala bez desetak „radnika“…Morali bi mozda onu profesorku iz Cuprije na posao…

  19. Shvataju da im polako ističe vreme vlasti pa su u pabici. Ako ne ove jer če nameštati ali mislim da sledeće neće dočekati. Bere polako narod motke i glogove kolce. Neće ni vlast a ni veći deo opozicije bolje proći.

  20. Martinoviću lepo poslanička plata, predaje na nekoj školi,još najverovatnije član par uprava po preduzećima, supruga predsednika suda, divota, nakačili se na državne jasle, pa ne puštaju, ako ga dirneš u privilegije spreman je da štrajkuje glađu,a ko zna na šta još sve.A ti narode u izolaciju, ne možeš da radiš i privređuješ,a evo ti minimalan 30 hiljada za lepac i meloko. Dokle bre više.

  21. Rec je o novom psihickom oboljenju poznatom pod imenom „Tomin sindrom“.

    1. Ovog novog martinovica ili onog starog radikala koji je pljuvao po svom novom „sefu“?? mnogo lica u martinovica-a obraza nigde!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.