Martinović: Rasprava o smeni čeka potpise Šešelja i Pajtića

Ostavite komentar


  1. Martinovica treba ostaviti na mestu gde je bio do sada,opoziciji nije mesto u skupstini,jer od ozbiljne institucije prave cirkus

  2. Kako se ovaj (ne)čovek oseća kad se ujutro pogleda u ogledalo? I da li je uopšte svestan koliko je bedan,primitivan,bahat,pokvaren,podao,ciničan,ogavan i nevaspitan!?

  3. Nece valjda stvarno i ovde da posalju botove? :))) Pa ovo postaje sve ludje i ludje, puk““o lik totalno 😀

  4. AKO se sudeći po učstalim botkomentatorima Nisu,,Srećom,, po NJIH SAME,nisu rodili,dok se ovakav,,kadar,, Srs ,,proslavljao,, RETORIKOM I POSTUPCIMA,baš u Parlamentu, bilo bi ne tako bolno da se,pronađu,, bar na sajtovima,i you tube ,,sastavima,, koji Još Uvek postoje I BESPLATNI SU , NEDELE SE SENDVIČI NI NUDLE,,ZA,,POSEĆIVANJE,,. I OBRAZOVANJE,, ŠIRE OD EPP, ,,spasilaca nacije.i specijalne SNS,,enciklopedije,, Informera, I Nije potrebno ni jedno ZVONCE Za,,RAZMIŠLJANJE ,,Posle,,Naučenog,,gradiva,,.Ovo je idelan,kadar,, za,,,,lidera,Mu, zao,besprizoran ,hvalisavi,,,dr,, i još NEČIJI,,PROFESOR,, . Danas je Glavni urednik N1 zaslužio bar neki beneficirani dan u stažu. a Svi koji su smogli snage da odslušaju i odgledaju ,,performans,,,JEDNOG OD GLAVNIH NOSIOCA,,PROVINCIJENCIJE , čuvenog,exradikala,samo su potvrdili NEZABORAVNE IMPRESIJE, I,,,,MINULE IM RADOVE S POZNATIM POSLEDICAMA ZA SVE OSIM ZA OVAKVE ,,SPASIOCE,,, ONI SU UVEK,,SLUČAJNO,,,PRETEKLI,, neoštećeni ,zdraviji,otežali od,,bizmisa,,,diplomiranja,,doktoriranj,a,pa ČAK I ,,,,SLUČAJNO,,Ogromnim,,Finansijskim ,,Podlogama,,. Da,,Nastave Gde Su ZAPOČELI Da nas ,,PROSLAVLJAJU,,.,,srećni,,godina njihove,,vizije,,K.K.V., bez ,,Lokatora,, ,ikakave vrste, A,,ONI,, Će Da Odrede,,, PRSTOM, ,Koji su koliko ih je Na Megatronski,,način,, Kako jednoj ovakvoj,,moralnoj gromadi,,može Ijedan Roditelj Da Poveri Svoje Dete na,,školovanje,,..

  5. Gispodin Seselj nije smeo da nazove gospodina Martinovica Klempom.To nije pristojno. Ne valja se rugati defektnim osobama, plus sa smesnim fizickim manama.

  6. Pa da su hteli da potpišu , to bi odmah uradili i ne bi čekali da to umesto njih urade njihovi zamenici.

  7. paramonte: Srbiji je potrebna opozicija , ali na žalost ne ovakva kojoj je glavni zadatak da bruka Narodnu skupštinu.

  8. Opozicija je to,mi koji gledamopreko televizije vidimo da se parlament vodi po pravilima.

  9. Procedura se mora poštovati što neuka opozicija mora da nauči i shvati jer bahaćenje neće proći kako su zamislili.

  10. Radikalska skola podrazumeva zlovolju, bestijalmost, lazi i uvrede, jednom recju politicki kanibalizam kao paradigme svakog njenog bivseg polaznika. Prosto neverovatno ali ispada da su sadasnji radikali daleko civilizovaniji od ovih koji su tek skinuli seseljeve majice i bedzeve.

  11. Aleksandar Martinovic je potpuno u pravu sto nije zakazao Administrativni odbor Narodne skupstine jer nije ispostovana procedura, upravo onih koji se navodno zdusno bore samo na papiru za istu.

  12. Da potpisu Bojan Pajtic i Vojislav Seselj pa da se vidi sta ce biti.Ako postoje pravila neka se ta pravila postuju u skupstini a i u svakodnevnom zivotu.

  13. Opozicuja nema nikakve argumente a navikla da primenjuje silu misli da se silom sve moze postici.

  14. Kada na visoke funkcije postavljamo ljude bez ikakvih postignuća, rezultata i bez iskustva, nemamo se čemu ni nadati. Ovo je kao da idemo kod oftamologa koji je potpuno slep.
    Ali izgleda da kao narod nemamo kapacitet ni da razumemo, a ni da izaberemo bolje!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.