Martinović: Rističević nije imao nož, već privezak za ključeve

Ostavite komentar


    1. A istina je da je bio noz, postoje snimci gde se to jasno vidi, ali ih vlast , kao ni snimke sa naplatne rampe Doljevac, ne objavljuju. Laz je zastitni znak ovih na vlasti. Nikad nije bilo gore.

      1. Otkad je privesak noz?? To je kao da tvrdite da je mobilni telefon eksplozivna naprava.

  1. Kada vidim Martinovica i Risticevica u Skupstini Srbije,odmah dobijem dijareju.
    Njih dvojica, docice glavi AV.

    1. A, što se ti brineš zbog Vučića, pa valjda vam je cilj da ga pobedite na izborima?Brini ti kome će doći glave Marinka (nepoznatog prezimena), Boško, i svi oni pohapšeni dileri oko njih i Djilasa.

  2. Ma naravno. A SNS-ovci po krovovima su nosili upaljače, a ne navijačke baklje. Možda bismo vam i poverovali da ne lažete tako sistematski i uporno.

    1. Niko i ne kaže da nisu paljene baklje na zgradama, i da se nije vikalo, “Djilase lopove“, zbog čega je Djilas i plakao u dogovoru sa snimateljem (“može), ali ovakva laž da je Rističević imao nož u ruci, a lepo se vidi da su ključevi od auta, to je za maloumnike.Marinka je prevazišla samu sebe.

    2. Nemoraš njima da veruješ, ali svako može slobodno da se uveri, slike i snimci postoje i pun ih je internet, da nije u pitanju nož, već ključ od auta.

  3. Postoje i snimci i fotografije incidenta gde se jasno vidi da nije nikakav nož u pitanju, već ključ od auta.

    1. Postoji i snimak, koji jasno pokazuje, ko je stvarno vozio kola na naplatnoj rampi kod Doljevca, botino i ko je stvarno usmtrio ženu tada ali ga tvoj Predsednik krije! Prijatno!

  4. Opoziciji nije strano da nalupa neku glupost i da smisli laz po ko zna koji put!

  5. Čini se da je vlast u krizi jer su se botovi uvalili i u Danas da im ne spominjem imena.Bedno je kada prodaš dostojanstvo za šaku novčića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.