Martinović: Spisak profesora koji je okačila Jerkov je falsifikovan

Ostavite komentar


  1. Vise ne znam ni kako da Vas nazovem. Hajde da probam. Gospodine Martinovicu – da li postoji veci falsifikat od Vas samog. Pa ceo Vas politicki opus je jedan veliki falsifikat i iznosenje falsifikovanih cinjenica umesto onih koji su Vas na sve funkcije do sada postavljali. Pa dokle bre …..

    1. Naprotiv,mislim da je orginalan,unikat.Ovakav se više ne rađa.
      Blago majci što ga rodi.

      1. Ja smatram da njega i moze samo rodjena majka da voli, jer majcinska ljubav je bezuslovna!

  2. „…a neki su se vrlo obogatili i kao producenti i režiseri i kao glumci“, kaže AM, kao da je to nešto nemoralno, obogatiti se od svog talenta i rada. I AM se obogatio, ali kupljenom diplomom, fiktivnim mestom profesora, kroz UO raznih firmi, lažući i kršeći zakone, bahato i besprizorno se cereći po Narodnoj skupštini, srozavajući je na svoj nivo.

  3. A ti Martinoviću, gde sve uzimaš pare, imaš plaćenih tezgi više od kalenić pijace. Da je to rekao neko drugi pa hajde, ali ti?

  4. Polako gube kontrolu i živce. Dobro je, bojkot deluje. Subota 18:00 Do pobede!

  5. Zar ovaj lik,martinovic,za sebe nije onomad,rek’o da je :“magarac….“ .???? I konacno da je u pravu .

    1. Ovo „magarac“ ne sme ići pod navodnike zato što je on to, mora se to imati u vidu, lično tvrdio za sebe. Prema tome tu su navodnici suvišni jer daju drugu konotaciju i menjaju smisao izrečenog.

    2. Zrenjaninac To je Uvreda!! Za Magarce ! Nikad ni jedan magarac svojim saplemenicima nije toliko zla naneo kao ovaj koji se „Magarcem“ nazvao.. Magarci su plemenite životinje, ima individua sa dve noge koje to nisu. Magarci su korisne životinjke, ovaj samozvani „magarac“ je štetočina. Evo ja u Tvoje ime “ Magarci Oprostite!!

    1. Bravo! Kad god kritikuju nekoga uvek ustvari pričaju o sebi. Pa sad Vi vidite ko je lopov, plagijator itd.

  6. „Oni podmeću iz subote u subotu glumce, rekao je.“

    Pa i vi ste nam pred prošle izbore u Beogradu podmetnuli doktora kao gradonačelnika, a na kraju smo dobili – Vesića!
    Podmetnuli ste nam i balerinu, koje danas nigde nema, plus neke sportiste, kojih takođe nigde nema. (Mada, moramo priznati da je zato Laza Ristovski (a.k.a. Državni Mrsomud) vrlo glasan! )
    Podmetnuli ste nam i Anu kao premijerku, a na kraju smo dobili nešto što neverovatno liči na – fikus!
    Tako da samo ti nemoj o podmetanju, uopšte nismo zaboravili podmetanja tvoje ekipice!

  7. Pa gosn Martinoviću vi ste jaki (brojčano i ostalo), uz to figurišete kao (eminentna i jedina) Zakonodavna vlast u državi, imate u svom sastavu mnogo pravnika i ekonomista svih vrsta, svakojakih tumača Ustava, zakona, raznih poslovnika i koječega još te se onda bacite na posao i – ako imate petlju – svim poslanicima koje ste pročitali da nisu prisutni ukinite plate, paušale, dnevnice, putne troškove i ostalo ako je to u skladu sa zakonima ili usvojenim aktima. U suprotnom ne blebećite više, umuknite i ne guslajte tu jeftinu demagogiju jer je imamo i previše kud god se okrenemo. Usput obratite pažnju na rečnik, retoriku, nastup i sve ostalo vezano za kulturu, vaspitanje, pristojniost, dostojanstvo i poštovanje institucije u kojoj sedite jer vas narod gleda, i koji se, za vašu informaciju, čudi i zgražava u vezi svega pomenutog. Šta o svemu misle mladi naraštaji možete zamisliti. Imajte sve ovo na umu, nije zgoreg jer ste svi vi, od prvog do zadnjeg, naše sluge, mi smo vam poslodavci, a ne obratno.

  8. Covek koji je sam pred kamerama rekao da je magarac, a u slobodno vreme je predavac u medicinskoj skoli u Cupriji. Pucate po savovima najstrasnije.

  9. Jutros na švedskoj Drzavnoj televiziji u vijestima prikazani protesti u Bg i receni razlozi zbog cega!!

  10. Martinoviceva zena je izabrana za sudiju u Rumi u velikom reizboru 2010. godine. Tada je bio radikal u opoziciji, zena mu je iz opstinske uprave uskocila u fotelju sudije, a danas nijedan kandidat za sudiju ne moze da prodje ako ne dobije zeleno svetlo iz vrha SNSa! Toliko o naprednjackom sudstvu.

    1. Zar ova individua ima ženu ! Kako može bilo šta što se naziva žensko leći u krevet sa ovim grdaretom pobogu ljudi ?

  11. Martinovic ,prodana dusa radikal pa onda naprednjak zbog svojih licnih ekonomakih interesa,sve sto izjavi ne treba prihvatiti za ozbiljno.Ne bih ponavljao uvrede koje je doskorasnju radikal sada naprednjak, upucivao svom sada predpostavljenom pa mi nije logicno da preko noci promeni svoje misljenje i sa ljubavlju prica o njemu.Funkcija i udobna fotelja cine cuda to pokazuje Martinovic kojem je bilo samo do svog licnog interesa a nikako interesa njegove nove stranke SNS.Za njega je gospodjica Jerkov jedna prava dama kod koje Martinovic pod hitno treba da ide na casove lepog ponasanja i jos neke druge casove i da kada sebi dozvoli slobodu da pomene njeno ime, ustane iz postovanja prema njoj,mada nisam siguran da Martinovic sudeci po dosadasnjem ponasanju zna sta znaci rec postovanje.

  12. E bre, pa ja tebe Marttine, pardon Martinovicu, kad’ te vidim, pa ja se bre momentalno upisam u gace od smeha! I, sada, da ja tebe Mattine, pardon Martinovicu nesto pitam!? Kako reagujes kada sebe sabajle pogledas u ogledalo?
    Ta, mogu da zamislim! Evo, opet me potera….. I, drugo, da li mislis da te neko ozbiljno shvata, takvog? Eeee, zivote crni humoru!! Ti pominjes spisak i glumce? Covece, humoru, pa te ljude vole i postuju generacije postenog, kultirnog, obrazovanog…ma,mogu do sutra! A, sta mislis kako tebe vide svi oni glumci, akademici, profesori, studenti…. Evo, opet me potera… to ti je i odgovor. Cut’ bre Martine!

  13. Ama sve Vam verujem Martinovicu, jedino mi nije jasno sa kom se kako nas narod kaze GRUDVATE kad u Skupstinskoj sali nema opozicije, pa vama poslanicima SNS-a se prividja opozicija ili slusate AV da svaki put napadate i blatite opoziciju, mislim da se deca gospodo poslanici SNS-a ne ponose svojim roditeljima, pa pokazite bar malo dostojanstva , nije tesko biti fin, i to se moze nauciti

  14. SNS je cist falsifikat – stranka koja u evidenciji ima sumnjivo mnogo clanova, stranka kojoj pojedinci uplacuju masovno bas istr iznose donacija, stranka koja nema ali ima botove… Vi ste nocna mora Srbije kojoj smo dozvolili da zavlada nasom javom.

  15. Martinovici – gde ti je ogledalo? Zbog takvih kakav si ti pobegao sam iz Srbije pre 28 godine. Dok si nedavno jos uvek bio radikalni fasista i nazivao si svog danasnjeg gazdu Vucica izdajnikom, preko noci si kao postao za EU vrednosti. Juce zdajnik Seselja, a sutra ces i Vucica izdati. I danas sve sto govoris radis ne iz politickog ubedjenja nego iz materijalne koristi. Koliko razlicitih plata dobijas? Cega si ti zaista strucnjak da se to ceni u svetu? U kojoj bi ti drugoj zemlji na ovom svetu bio uspesan? I najgore je sto ti i tebi slicni i dalje ponovo imaju vlast. Ali necete ni vi zauvek. Doce i vama uskoro kraj. Samo sto je steta ogromna i sto ce jos na stotine hiljada mladih i obrazovanih otici… I ti da gromadama kao sto su Nikola Koja ili Dragan Bjelogrlic nesto da prigovaras? Zato se tako grcevito drzis vlasti, jer znas sta ti i tvoji gubitnici radite ovoj Srbijici. Jedna rec za tebe – LUSTRACIJA.

  16. Muka mi je vise od ove utvare, stvarno golema muka! Gde li ga samo pokupise i nama podmetnuse? Da ga nije, ne bih mogao ni „u snu zamisliti“ da se ovako nesto (kako nam Seselj otkri, zvano „Klempo“) radja u zemlji Srbiji i da jos ima neka javna ovlascenja?!? Pa onda, da je jedno ovakvo „cudo“ predsednik (ej!) poslanicke grupe vladajuce vecine u skupstini Srbije, e to je stvarno velika bruka za sve nas ! Da ova stetocina ne bi vise u svojim javnim nastupima brukala pred svetom Srbiju a i sve nas, predlazem da jedan od zahteva tekucih protesta bude i SMENA A. Martinovica sa mesta koje u Parlamentu Srbije, nazalost, zauzima…

  17. Prijatelju u Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji predaje navodno babicama Zakonodavstvo samo zato što donosi zakon u Skupštini. Doveo ga je Hristos Aleksopulos da njime plaši zaposlene u školi. Kad malo bolje pogledaš on je stvarno za plašenje. Kada je priznao da je magarac onda je morao da pristane da vređa po Skupštini jer on nije nizašta drugo. Akademski građanin, sramota na šta je spao zbog interesa. Ko ga drži u Skupštini nije bolji od njega. Što se tiče falsifikata i ovaj u Ćupriji ima neku prozivku za falsifikat. Jedan drugom čuvaju leđa. Ne zna se ko je gori od koga. I on ima smelosti da i dalje priča i obraća se javnosti. Baš je jadan.

  18. Za tebe se mora smisliti nova kvalifikscija u krivicnom zakonu i nova kazna.To sto si ti zasluzio za sve sto si izgovorio i uradio je presedan.Ti si najgore,zvuci neverovatno pored Vucicevica,Mitrovica,Seselja i ostalog ljudskog taloga,sto je moglo da zadesi ovu zemlju.Fenomen je kako uopste opstaajes sam sa sobom od toliko zla.Svakom normalnom coveku se bljuje od tebe,cak i kad te ne gleda.

  19. Samo opno sto si govorio o Vucicu dok si bio Seseljev poltron, nije falsifikat. To je zabelezeno na svim medijima i u direktnim prenosima sa zasedanja skupstine RTS-a. Jos gori je od tebe Vuic sto te primio da preletis posle svega sto si o njemu govorio. Ali on voli poltrone a i nisi ti jedini u njegovom jatu. To jato je ogromno ali jos malo pa ce te svi zajedno odleprsati iz nase sumorne stvarnosti. Bolje bi bilo da obznanis na koliko mesta ti i ona tvoja replika ORLIC primate plate za nepostojeci rad po odborima, skolama i gde sve jos ne.
    Moral ti je veliki kao testisi od komarca.

  20. Cuti i pokrij se usima. Ti si, sa svojom „doktorskom diplomom“, poslednji koji moze da komentarise ugledne pripadnike akademske zajednice.

  21. Čovek koji je pred kamerama priznao da je spreman da laže ako mu se to naloži i da je ispao „magarac“ što je blatio Vučića, sada predstavlja SNS. Znači jedan od najvećih lažova u SNS-u govori o „falsifikatu“ poslanice Jerkov pošto jadan i ne zna šta je falsifikat iako je navodno završio pravni fakultet. Nesretnik ne zna da ono što je izjavio može jedino da govori o nesređenom spisku, donekle netačnom u pogledu broja potpisnika a nikako o falsifikatu. I takvi kao Martinović dobijaju profesure i uče našu decu. Šta on može da ih nauči kad jadan i bedan u svakom trenutku pokazuje da je i fakultet završio na „foru“. Pre neki dan izjavio opet pred kamerama opravdavajući flagrantno kršenje Ustava od strane Vučića da po istom ovaj predstavlja Srbiji pa tako može da je predstavlja po svim pitanjima ulazeći u nadležnosti izvršnih organa. Strašno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.