Marton (LSV): Prvi na udaru lustracije da bude onaj koji je veličao Ljotića

Ostavite komentar


  1. Lsv počinje da odrađuje mandate i mesta u javnim preduzećima koje je dobio na poklon.

  2. U pravu si,lustracija. Od vas,i vaših 40% provizije. Od vaših marinika,banatskih šora i ostalih nebuloza. A da, danas ne objavljuje komentare protiv Čanka i njegove bulumente. Ispada da sam bot, ako nisam za one koje mrze dođoše u Vojvodini,ako se ne slažu sa neradnici a,vožnji motornih sanki po centru na, prebijanju po kafanama,koaliciji sa SNS u NS i n.bečeju…znam da nećete objaviti

  3. čuvena konstruktivna opozicija. od svog haosa u državi njima je glavni problem stranka koja nikad ni 5% neće proći. Svaka čast Vučiću kako je dresirao ovaj deo „opozicije“.

  4. Ne, ne. Prvo lustracija počinje od lažnih, bahatih, demokrata i gradjanista koji su sve živo pokrali. Počev od vašeg lidera koji je oličenje hipertrofiranog fašiste i komuniste pod lažnim predstavljanjem antifašiste. U pitanju eufemizam za opis vašeg demokratskkog 30 godišnjeg i kusur lidera. Nisam spominjao njegovu fiziološku izopačenost i pogled ludaka.

    1. Ne, ne. Prvo lustracija počinje od lažnih, bahatih, demokrata i gradjanista koji su sve živo pokrali.
      A PRE 2000 JE U SRBIJI SVE BILO BAJNO I SJAJNO ONDA SU DOŠLI GORE POMENUTI. HAJDE NE LUPETAJ.

  5. Sa Boskom znas na cemu si, on ne uvija svoje stavove u sarene kutije. Sa LSV ne znas dok duboko ne promislis i proucis o njima i njihovom angazmanu i stavovima. LSV prica jedno a radi nesto sasvim drugo. I ne samo to, vec manipulira razumevanjem nekih vaznih pojmova medju gradjanstvom poput definicije autonomije, regiona, unitarne drzave, federalne drzave, il nekih povesnih dogadjaja poput vojvodjanske autonomije i procesa integriranja Vojvodine u kraljevinu Jugoslaviju. A, povrh sveg, jedno pricaju o vlasti a njihovi odnosi s njima su nesto sasvim drukcije. No, retorika i ponasanje ih odaju. Izmedju SRS i LSV nema razlike, sem u nacionalnom predznaku. Svi nacionalisti su isti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.