Marton (LSV): Zrenjaninom se vlada nasiljem

Ostavite komentar


  1. Da li neki lik iz Zrenjanina može da mi objasni kako funkcionišu bez vode.Ili lažete ili ste glupi i sve to trpite.Pa,dobro kad mogu ove budale Borča, Ovča, Krnjača da nemaju kanalizaciju, niti će je imati možete i vi bez vode.Samo.glasajte!

  2. U potpunosti se slažem sa god Doktorom za komentar: šta znač nemati vode za piće toliko vremena ? Pa šta vam je važnije u životu Zrenjaninci zašto ĆUTITE ???? ili niste više ni vredni boljeg političkog inžinjeringa ili ste jednostavno nažalost digli ruke i od života

  3. U prodavnicama uvek ima balona vode. Računi za vodu koja to nije uredno stižu. Mi otvaramo rado svoje novčanike kad nismo nizašta drugo. U zdravlje, moj Zrenjanine, uskoro ni vazduh imati nećeš. Na prašinu smo već navikli. Kupovaćemo i gas maske

  4. Koji su ostavili ovakve glupe komentare o tome kako se laže da nema vode neka dođu u Zrenjanin i neka provere ove navode.
    A što se tiče borbe protiv ovog bahatog nacističkog režima, to je borba protiv vetrenjača pojedinaca, većina, kojoj verovatno i vas dvoje pripadate, voli sendviče sa parizerom i smatra da je to vrhunac uspešnog života.

  5. Pogledajte samo ko sedi na celu drzavnih preduzeca i institucija u Zrenjaninu… pa ti ni dve nacrtane koze ne znaju da sacuvaju , a kamoli nesto da urade za grad i gradjane.. zaposlili su rodbinu, zene , svalerke i sad ih gledamo po “kulturnim manifestacijama” .. našljokane i podbule … mislim da Zrenjanin zasluzuje bolje ali je konformizam sve prisutan … a deo prave intelektualne elite ili je otisao ili radi u stranim kompanijama i toliko je opterecen poslom i privatnim obavezama da nema vremena da razmislja o nepijacoj vodi, stopi zagadjenja vazduha, losoj infrastrukturi u gradu…o rasulu, javasluku i neradu u lokalnim drzavnim preduzecima da ne govorim…

Ostavite komentar


Politika

Vučević na mitingu SNS u Novom Sadu: Nema predaje 2. juna 10

Vučević na mitingu SNS u Novom Sadu: Nema predaje 2. juna

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" nadstranačka, da je to pokret za državu i narod, predvođen predsednikom Republike, koji će na izborima u svim gradovima i opštinama odneti pobedu na izborima 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.