Portparol stranke Vojvođani Marton: Otkud SVM-u toliko glasova u centralnoj Srbiji

Ostavite komentar


  1. I Mađari postali kao Rumuni. Gde vlast, tu i oni. Ili na koju stranu duva vetar tako se i oni okreću. A Slovaci se ni ne spominju, skroz su izgubili svoj autoritet. Tužno je ovo sve, jer svi smo mi stanovnici ove Srbije i svi mučimo istu muku a dozvoljavamo neukim kvazi političarima da nas tlače.

  2. Ja glasam za madjare iako nisam madjar.razlog jednostavan nesto rade za Vojvodinu za razliku od nekih….

  3. Pa neću da glasam ni za ove ni za one, neću da bacim glas na beli listić ili poništen pad aopet bude makar i delom kasnije dodeljen ovim ili onim – preostaje samo da glasaš za nekog trećeg – i eto: Nestor, Madjari, Pazarci ili Albanci… eto, ja objasnio

  4. Evo ja da vam kazem. Da li znate koliko ima nepismenih i polumismenih u Srbiji? Pogledajte dobro glasacki listic. Pogledajte sta pise iza naziva liste na madjarskom: ZA NAŠEG PREDSEDNIKA, ZA NAŠU ZAJEDNICU, ZA BUDUĆNOST! – e za to su glasali ti nesrecnici. SVM je oduzeo glasove Vucicu, ni vise ni manje.

  5. Vole Orbana pa glasaju za Madjare. PA Srbi su poslusnici, ostalo od Turaka i danas slabo razmisljaju mnogi. Al nema veze, neuhvatljivi smo za sablon kao recimo Nemci ili Danci i drugi.

  6. Bolje bi bilo Martonu da razmislja i da se pita zasto LSV nije prosao cenzus, zasto za „Vojvodjane“ nisu glasali Vojvodjani i zasto su na izborima dobili skoro tri puta manje glasova nego za vreme Canka.

  7. Kada ne glasaju za vas – ne valja,kada glasaju opet ne valja.Možda Srbi iz južne Srbije vole Mađare više nego što mislite.Po vama za Mađare mogu da glasaju isključivo Mađari.Pronađite prave razloge vašeg debakla na izborima,i vi i mi ih znamo.

  8. Kda ne glasaju za vas – ne valja,kada glasaju opet ne valja.Možda Srbi iz južne
    Srbije vole Mađare više nego što mislite.Po vama za Mađare mogu da glasaju isključivo Mađari.Pronađite prave razloge vašeg debakla na izborima,i vi i mi ih znamo.

  9. Neznam cemu tolika pompa za dobijene glasove madjarske stranke u centralnoj Srbiji.Pa svakom mora biti jasno izborni Zakon omogucuje prisustvo posmatraca svih stranaka koje ucestvuju na izborima na svim glasackim mestima,ako neko ispred neke stranke bude angazaovan na glasackom mestu (zasto dobija novcanu naknadu) pa moralnost tog coveka mu nalaze da za istu i glasa,sada ispada da je problem sto su ljudi postupili i glasali na najmoralniji nacin. S druge strane nase stranke i njihovi kandidati su se toliko „ogrozili“ narodu da mnogi iz revolta glasaju stranke manjina.

Ostavite komentar


Politika

"Niko nam se nije obratio": Građani blokirali Požešku ulicu na poziv Kreni-Promeni, Savo Manojlović i saborci prespavali u Opštini Čukarica 7

„Niko nam se nije obratio“: Građani blokirali Požešku ulicu na poziv Kreni-Promeni, Savo Manojlović i saborci prespavali u Opštini Čukarica

Građani su na poziv liste "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni" blokirali Požešku ulicu, u Beogradu, i uputili se ka Opštini Čukarici u kojoj su prenoćili kandidat za gradonačelnika ove grupacije Savo Manojlović i aktivisti Nikola Stanković i Aleksandar Jovanović jer opština, kako kažu, ne želi da im da overivače za potpise. Stanković za Dans navodi da im se niko od nadležnih nije kako bi se problem rešio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.