Marušić: SAD vide Vučića kao partnera s kojim mogu da reše situaciju na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vucic vodi mudru politiku, zeli korektne odnose sa SAD, priprema Srbiju za clanstvom u EU, cuva mir i stabilnost na tlu Balkana, cuva svoj narod na Kosovu a posebno prijateljsko/bratske odnose gradi sa Rusijom.

    1. Имам сасвим другачије мишљење. Наведени је некомпетентан и недорастао тренутку, ем’ тренутак није да се тако нешто уопште „решава“ јер међународне околности не омогућавају да се то питање „реши“ у складу са Уставом и важећим законима Србије.

    2. Oglasi majstore, ako ti je dobro, onda ništa! A tebi je trenutno dobro, misli na naslednike, ugrozio si njihovu budućnost!

  2. Predsednik je mnogo truda uložio u rešenje ovog nimalo lakog problema i nema sumnje da će ući u istoriju kao predsednik koji je rešio pitanje KiM.

    1. Vas botove čovek može samo po niku da prepozna – samu poruku je suvišno čitati.

  3. Albance znaci ni ne smatraju nekim partnerom, nego samo izvrsiocem dogovorenog, a u medjuvremenu mogu da lupaju sta im padne na pamet.

  4. Predsednik dobrom pregovaračkom politikom uspeva da se približi razrešenju problema Kosova, koje će biti dobro po sve nas.

  5. Amerikanci Aleksandra Vučića vide kao iskrenog i pouzdanog partnera sa kojim mogu normalno razgovaraju, jer iskreno želi da reši situaciju na Kosovu. Naravno vodeći računa pre svega o interesima Srbije.

  6. To sto je Vucic potrosio POLA MILIONA DOLARA nasih teskom mukom zarsdjenih para, da bi mu u nekoj kafani Pompeo rekao HELOU I BAJ, dok se Toni Bler za isim stolom cerio od zadovoljsva kako lako sisa budale koje je pre 20 godina udruzen sa Klintonom licno bombardovao, je prvorazredni DIPLOMSTSKI SKANDAL. Ko ce nas Srbe da postuje ako nece pre svega nas predsednik sastajuci se sa stranim funkcionerima ispod svog ranga.
    A o rezultatim predsednika i njegove kamarile do Njujorka ne vredi ni govoriti. Sve sto smo culi posle tog.SASTANKA na marginama nekog skupa UN, znali smo i ranije, jer nam je to rekao kurir Palmer, koji nam je te vesti u Beograd donosio potpuno besplatno. Ali u Palmerovo putovanje niko nije mogao da se UGRADI za koju stotku hiljada dolara.
    P.s. samo bez cenzure

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.