Mekalister: Srbija ide ka EU, reforme u privredi impresivne

Ostavite komentar


  1. Makalister kaze da su reforme u srpskoj privredi impresivne. Kako li cemo ziveti kada privreda zapadne u teskoce. Ne movgu ni da zamislim.

  2. Bunch of BS, Mr Mekalister.

    "Srbija na pravi način korača ka članstvu u EU", "reforme sprovedene … veoma impresivne" – ovo su apsolutno i relativno, kako hoćete – obične laži i on to, kao i cela EU vrlo dobro zna.

    "Održavanje nezavisnog sudstva mora biti apsolutni prioritet" – možda u nekoj drugoj zemlji EU. U Srbiji ne, jer ne možete "održavati" nešto što ne postoji! Jedino ako hoćete da održavate status nepostojanja.

    Gospodin Mekalister se degradirao za sve veke sa ovim izjavama.

  3. kakve crne reforme,proizvodnja nam je sve manja.da nije MMFa neznam kako bi ova drzava uopste funkcionisala

  4. Jedn od nepobitnih činjenica jeste da je EU glavni partner Srbije, da je od 2007. godine Srbiji pružila pomoć od dve milijarde evra, što je više nego bilo koji njen drugi partner iz sveta.

  5. Kolonija radi uspesno,stanovnika sve manje jos vise su siromasni,nesigurnost nikad veca,beda kuca na sva vrata a nasi kolonijalni mediji pustaju maglu ovom jadnom narodu,pa kad vas slusam citam kako sdusno svi lazete pitam se sta je ovaj narod zgresio da vas ova olos elita podkrada i laze,jedno je sigurno djavo uvek dolazi po svoje.

  6. Da li je impresivna lekarska i(li) profesorska plata od 5.000€ ( GODIŠNJA ! ) ???

  7. Zaista impresivno. Gomile Britanaca, Francuza i Nemaca emigriraju u Srbiju, koja usla u zlatno doba. Svi culi za Bg na vodi, stanove kupuju Tramp, Elisabeta II, svajcarski bankari, Ronaldo i Mesi planiraju prelazak u Zvezdu i Partizan. Svi pitaju za fontanu na Slaviji, zatvara se Di Trevi u Rimu i mostovi na Seni, London Eye. Investitori jurisaju i ne pitaju za uslove, samo mole za tajni recept privrednih uspeha…

  8. Ljubiša, kava crna pomoć od Evropske unije. Oprostiće ti Đura što te tukao. Crni sine, prvo nas izbombarduju, pa nam postave marinetsku vlast, pa nam pozatvaraju banke i firme, a onda dođe ovakav lik i ruga nam se i umesto da kaže ali smo vas muški rasurili, on ironično kaže reforme privrede u Srbiji su impresivne. Impresivne u smislu; nema Beobanke, Invest banke, Beogradske banke, Zastave, IMT-a, Imr, DMBa, Goše itd…uspešno nema šta. Da da Bog da tako i u EU reformišu privredu, uz nesebičnu pomoć Rusije i Kine i uz onih pomeutih 2 milijarde EUR-a pomoći.

  9. Dobro sprovedenim reformama Srbija postaje sve primamljivija Evropskoj uniji.

  10. jel gospodin mekalister englez ili se pravi englez? vise mi nista nije jasno, ni eu, ni velika britanija ali ni srpski narod.

  11. Meki Lister tvrdo laže Srbe. U čije ime i za čiji račun to činiš Meki Listere? Srbiji i Srbima je dosta i sopstvenih lažova i prevaranata, pa ste nam se još i vi natovarili na glavu i leđa, zar vam nije dosta što ste nam 78 dana bacali osiromašeni uranijum i kasetne bombe na glave i decu? Manite se vi nas. Daleko vam kuća bila, a vi još dalje.

  12. Наравно да Мекалистер прича безвезне приче и зна то. Све што се овде догађа, а да је у корист Запада, јесте питање ентитета Косово. То је заслуга ове "патриотске владе". Постоји нада да ће временом и признати Републику Косово, такорећи безусловно. А све остало, паљачка владајуће фамилије и прирепака се Запад (па ни Исток) не тиче. По систему: "Док си нама добар., ради својима шта хоћеш, брига нас или све нам је равно до Косова." И логично је. Шта би они с тим?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.