Mićunović: Parlament je protočni bojler

Ostavite komentar


  1. Mislim da smo dovoljno videli i čuli Mićuna do 2012, i zaista nema potrebe nikome da soli pamet kad je bio deo potopa Srbije.

  2. Gospodin Micunovic prica neproverene informacije,mozda to prica iz svog iskustva dok je bio na vlasti.

  3. Da je tako davno bi ti Mićunoviću iz njega izleteo, a ono ti još uvek tu.

  4. Pa očigledno je da u Parlamentu nedostaje malo više svadja i prepucavanja, pa to nekima nije interesantno.

  5. Па што изведосте државни удар 5. октобра ако вам је Милошевић био идеал демократе!? Кука, декица, због тога што је парламент без опозиције бесмислен, да је за време владавине ДСоваца било политичког поштовања опозиције…Па, кад је било такво време, мед-и-млеко дмократско, зашто вас грађани одуваше са власти 2012., а 2016. са политичке сцене?

  6. Parlament funkcionise po principima koji se postuju svuda u svetu a to sto vi nemate nikakvu moc da uticete na odluke znaci samo da vas je narod procitao i precrtao.

  7. Ако не би било тако владајућа странка не би могла да спроводи политику коју јој је народ поверио.Како би се нешто урадило ако влада у клин,а парламент у плочу? Да то не треба тако, је обична утопија, као и много тога!

  8. Ako je parlament protočni bojler onda je profesor univerziteta Karl Marks k. amenac koji nikako da izađe iz tog bojlera. Mićunović je postao negativna konstanta koja se na dokazuje, ali je u svakom sazivu prisutna. Množenjem negativne konstante sa X dobija se minus.

  9. Poslovnik o adu na sednicama Skupstine Srbije nije usvojila SNS vlast, samo ga vesto koristi. Problem je to sto politicke stranke na vlasti racunaju da ce vecito biti na vlasti ne racunajuci da ce i oni jednog dana biti opozicija.Tako se i desilo da Marjan Risticevic i Aleksandar Martinovic postanu "mozak" skupstinske vecine a da predlozi opozicije budu "eliminisani" pre nego sto bi bili stavljeni na dnevni red. Ova, pre svega primitivna vecina ce "na zvonce" izglasati da je u podne – ponoc. Zato, opozicija mora na teren, "gluvima" ne vredi govoriti jer je malo ljudi koji imaju vremena da prate sednice, ali i medija koji ce preneti sta se na sednicama stvarno dogadja. Nije gospodin Micunovic bez mane, ali je na konstitutivnoj sednici pokazao da je demokrata /kad je Maja Gojkovic tvrdila da je izvrsio drzavni udar/. Tesko je izaci na kraj sa Seseljevim ucenicima. "Onesvesti se““.

  10. Ko bi to pre i bolje trebalo da govori o instituciji parlamentarizma nego prof. Mićunović? Poštovanje kao rezultat pristojnosti kod nas je, nažalost, u deficitu. To smo već videli u Parlamentu. Kao i u komentarima ispred.

  11. Toga je uvek bilo i bice ali u mnogo manjoj meri nego dok je stranka gospodina Micunovica bila na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.