Mihajlović: Barijere na granicama urušavaju konkurentnost privrede

Ostavite komentar


  1. Vašeg šefa idoli nisu hteli u EU. Tamo nebi stajali ni vozovi ni kamioni na granicama.

  2. Iz originalne izjave drugarice Mihajlovic, u ovoj skracenoj i fotosopiranoj vesti zatamnjena su sledeca mesta: – Od novih autoputeva, Mihajlović je istakla da će početi gradnja autoputa mira od Niša do Merdara, da će aerodrom Niš imati rast od najmanje 10 odsto odnosno da će imati između 380.000 i 400.000 putnika. Mihajlović je naglasila da će autoput Niš – Merdare obezbediti Srbiji izlaz na albanske luke, a da će autoput ka BiH i drugi infrastrukturni projekti doprineti političkoj stabilnosti. Mora da se ostavi prošlost iza nas i da idemo brže u budućnost, poručila je ministarka. Toliko da dopunimo njenu izjavu radi pravilnijeg informisanja citalaca cenjeni Danas!

  3. … obezbediti Srbiji izlaz na albanske luke, … Pa ova priča kao da joj je šef Edi Rama… Za koga ova radi uopšte? Železnica joj se raspada, putevi u katastrofalnom stanju… Treba neko da je pošalje kući, apsolutno je nesposobna da bude ministar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.