Mihajlović: Dijalog će pokazati jesmo li lavovi ili miševi

Ostavite komentar


  1. O kakvom dijalogu govorite gospodjo ministarka ? O kavim nasim gradjanima i gradjankama koji treba da ucestvuju i tzv "unutrasnjem dijalogu" ? Mislite li na one gradjane i gradjanke koje cete dovoziti autobusima na "dijalog"Evo ja sam gradjanin Srbije, i doci su peske tamo gde se javno bude vodio dijalog na RTS-u? Hocete li da me pozovete na taj i takav dijalog?

  2. @Jovane Nikoliću, lepo ste rekli, kakav dijalog. Njihovo (SNS ) ponašanje je jedna cinična sprdačina sa narodom. A kako ne bi bila kada je Diktator ispotpisivao neka dokumanta u Briselu, a da njihov sadržaj ne znaju ni poslanici. Eto razloga za potpuno ignorisanje nekakvog poziva na dijalog. Ne možeš ti godinama u tajnosti da potpisuješ nepoznata dokumenta od kojih zavisi sudbina celog naroda i sada tražiš neki dijalog! O čemu, mi o tome ne znamo ništa, ima sam da snosiš odgovornost i verovatno da ukaljaš svoja pokolenja. A kada to što si tajno ispotpisivao i uradio izbije na svetlo dana, tada ćemo mi ne da pristupimo dijalogu već da donesemo sud o tome. I on i gospođa koja ne zna šta priča treba da znaju da su laž i obmana privremeni i da ono što dođe kada obmana prođe mnogo je strašno i večno. Kao što je i Kosovo večno naše!

  3. O kojim to gradjankama i gradjanima gdja govori? Da li opzoziju cine neki LJUDI i njihovi glasaci? Hocete li razgovarati samo sa onima koji klimaju glavom, ili nas koji ne podrzavamo vasu politiku ne smatrate gradjanima ove zemlje? Uostalom, samo jedna recenica "bezidejne" opozicije, sa predlogom da se Kosovo primi u Interpol, izazvala je salvu uvreda! A necete reci svojim klimoglavcima da su oni clanovi mnogo vaznijih institucija od Interpola (npr. Svetske banke)?

  4. Sekta SNS uzvraca udarac. Nastavlja da sa visokorangiranim botovima kao ova pokondirena plavusa unistava poslednje zrno demokratije.

  5. Gospodjo sto jeste ,jeste lepa si ,ali nisam verovao da si isto toliko i glupa.Izdaja drzave se kaznjava ,to nemoj zaboraviti .Seti se Nirberskog procesa,to i vama moze da se desi,kao i tvom pretpostavljenom.Hitler ,da li se ubio ili je pobegao u Argentinu je tajna ,ali se seti da je sve svoje sledbenike ostavio na cedilu.Stavi prst na tvije lepo lice i zapitaj se malo.

  6. Lavice dacujemo mi tvoju ideju
    za resenje pitanje Kosava.
    Ili imate samo jednu priznanje.

  7. kad ustanovite običaj darivanja srpskih teritorija naseljenicima imaćemo stalne zahteve kaže:

    Referendum je najispravniji odgovor naroda i izražavanje stava naroda o tom pitanju. U skladuje sa važećim Ustavom. Dokle god ga ne promeniti nema priče o poklanjanju Kosmeta – neustavno je. Šta radi Ustavni sud dok vi "dijagolujete" sa svojim pristalicama i istomišljenicima o davanju srpskih teritorija dok u isto vreme naseljavate nove buduće zahtevača istog tretmana?

  8. Mšica se pretvorila u lavicu i samo bljuje vatru.Bolje bi joj bilo da gleda rad svog ministarstva u celini, a ako već spominje folkerke, pa visi na folk televiziji.Ministri.SNSa nam probiše glavu svojim komentarima za koje ih niko ne pita.

  9. Ima lavova, ima miševa, ali najviše ima sumnjivo školovanih "državnika".

  10. Pa pobogu šta znači izjava "Dijalog će pokazati da li smo lavovi ili miševi".
    Takav rečnik je dokaz da persona koja takvom izjavom sa pijedestala svoje imenovane funkcije,nema ni stila,ni obrazovanja,ni diplomatskog šlifa,ni morala,ni kapaciteta da obavlja državnu funkciju ni u Gradskim pijacama Beograda.Nekulturna,površna i sramna izjava jedne gospođe Ministarke. Pa to ni Nušićeva gospođa Ministarka ne bi dozvolila sebi da javno izjavi iz pristojnosti i odgovornosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.