Mihajlović: Ekonomija mnogo spremnija za izazove nego u vreme Dragana Đilasa

Ostavite komentar


  1. Ko o čemu ova o Đilasu,drugo osim kraduckanja ništa i ne zna.Da nije zaljubljena u Đilasa?

  2. Djilas je bio samo gradonačelnik Beograda, ali ovim lupežima ne vredi prati prljava usta. Djilas je za vas gospodin nikada nije takve gadosti govorio protiv političkih protivnika.

  3. Đilas nije bio ni predsednik, ni premijer, ni ministar finansija, ni ministar bilo cega. Bio je gradonacelnik Beograda, te nema veze sa privredom Srbije.

  4. Vec postaju dosadni sa njihovim “ DRZ’TE LOPOVA “ . . . dok monumentalnu korupciju u Telekomu , RTS – u , Krusiku , o nabavci Medecinske opreme ( i respiratora ) i mnogim znanim ( i neznanim ) aferama ni slovce . . .

  5. Draga Zorka, Jos je Milutin Milankovic pravio planove za kanalizaciju i otpadne vode. E sad. Svi oni koji su jurisali na bedeme Beograda, Jugosloveni,Jugoslaveni, Sesta Licka, Sedma Kraiska, Peta Crnogorska a onda svi ini, nisu nasli za shodno da taj problem stave na dnevni red. I vi nebi, da vas Evropska unija ne pritiska a jos i finansira. Tako da niste vi(SNS) i AV izmislili toplu vodu. Zahvalite za sve EU.
    PS pazi na gondolijera. Mazda preusmeri EU financije u neki drugi „vazniji“ projekat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.