Mihajlović: Interkonekcija Srbija-Bugarska strateški važan projekat za energetsku bezbednost

Ostavite komentar


  1. Sta kupujemo preki njih , Ruskin gas samo pod imenom azerbejdzanski I naravno mnogo skuplji, a koliko je ministrics dobra u svemu

  2. Ministarka je za vreme svojih mandata u saobraćaja i energetici i rudarstvu mnogo promašaja napravila ovoj zemlji.Moju železnicu je rasturila,sada radi to sa Epsom.Njene su ideje mini hidro elektrane pa kopanje litijuma i uništenje životnog prostora.

  3. Ministarko, gde je ugalj za TENT, oterala si Grčiča, a dovela kid sebe bivpeg direktora Kolubare, koji nije završio projekt novog kopa u Zeokama, a tvoja interkonekcija je bacanje para jer Bugari ne rade ništa, a gasa nema do 2026, ni iz Grčke, ni Azaebeđana. Idi kući i radi nešto korisno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.