Mihajlović Jeremiću o kašnjenju poziva OEBS-u: Dokaz da se opozicija plaši izbora i traži izgovore

Ostavite komentar


  1. Samo vi oslobodite medije i ne brinite da li ce opozicija izaci. Ako ste tako jaki ne vidim zasto ste zabranili svaku kritiku na svim medijima sa nac pokrivenoscu.

  2. Laklo je pratiti izbore kada su pošteni. Ovo što ste Vi i vaša kamarila napravili od Srbije nema ni u Keniji. O čemu TI pričaš. Onaj Atlagić koji je sedeo kao poslanik u Saboru Hrvatskekoji ima i hrvatsko državljanstvo, sa školom iz Zadra ??? i doktoratom u Kosovskoj Mitrovici, Mali sa plagijatom i Neša bez fakulttea kao šofer Đorđević. Pa izađite Vi na izbore bez Vučića, pokažite koliko vredite. Ajde pokaži sada kakvi ste Vi to kadrovi. I diktator bi pao bez Pinka, Hepija, Kurira i Informera itd. Pa ukrali ste državu od naroda i hoćete izbore po vašem. E NEĆE MOĆI. BIĆE POŠTENI I TO USKORO. Vas čeka Padinajk da pomažete Vesiću u preslaganju kocki.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.