Mihajlović osudila Trifunovićeve napade na Maju Gojković

Ostavite komentar


  1. Nevaspitana i nekulturna podpredsednica u vladi maketa zaboravili ste da osudite kada su vaši istomišljenici – praznoglavci, ženi iz demokratske stranke dobacivali „da ide da se obrije pre nego što progovori“. Maketo od ministarke zaboravili ste i uvrede koja je maketa zvana Maja delila svim u skupštini maketa koji nisu iz prodajnog izloga naprednjaka koji ima naslov „Zaboravio sam da sam bio magarac“.

  2. Znaci , da prevedemo sa s(n)s-ovskog spina -to sto je zena daje joj pravo da se ponasa kao stoka u skupstini ,da opljacka Novi Sad…itd.
    To vam,naravno,ne smeta…kako radite ,tako vam se i vraca…protiv stoke i olosa moze se boriti samo istim sredstvima jer ih nista drugo ne dotice…

    1. ih kako bi sa zadovoljstvom udario + da nije ukinuto na ovaj tvoj komentar pa makar i dobio posle 1000 minusa od botova.

  3. Naravno, uvrede bilo kome nisu primerene, bilo da su muškarci ili žene. A, da li su uvrede, obesmišljavanje Skupštine, pljačka, arogancija i sve ostalo što lik Maje Gojković gooooodinama propagira, prihvatljive? Da li je gospođa MIhajlović branila Maju Gojković i dok je bila Šešeljeva miljenica i štićenica? Ili, je sva njena „kvalifikacija“ samo to što je žena? I da li je ženi dopušteno da bude bezobrazna, drska i bahata, samo zato što je žena. Siguran sam da je Sergej Trifunović mogao i na drugi način da obesmisli Maju Gojković, ali da sada se Maja sažaljeva!? Apsurd, apsurda!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.