Mihajlović: Platforma Kosova suprotna dijalogu i kompromisu

Ostavite komentar


  1. Prestani da lupetas o politici, i da izigravas i ti pi-ar Vucicu, nego idi zamoli Mrku da te vodi na koridore mozda ce tze nesto nauciti za petnajstak dana ,pa nije valjda Vulin pametniji i sposobniji od tebe, kad moze za petnajst dana da postaneoficircina mozes i ti da se edukujes za krace vreme

  2. Pogresno si tumacio platformu za dialog, evo kako je istinski ova platforma, 1, Nece da se deli narod u Srpski na Albanski (A ne mislite za 80% Srba koji zive van Mitrovice) sto znaci da je to dobro za Srbe u Kosovo a ne za Srbiju da na kraju ispadne kao da je dobio nesto za uzvrat, 2. Kosovo nece jos jedan Dodik ili Republiku Srpsku ionako u malu Kosovo, 3. A sa tim platformom se cuva celovitost Kosove i Srbije (ako se menjaju granice sigurno da nece imati mira i u drugim delovima balkana, kao sto je Sandjak, pola Vojvodine, Crna Gora i Makedonija) tako da nema podele. Ako se iskreno vidi ta platforma je dobra i za Srbiju, ako se deli Kosovo zasto da ne se deli Srbija a ako se deli Srbija izgubice Sandjak, Presevo, Bujanovac, Medvedju i pola Vojvodine.

    1. Umalo da te i razumem!!
      Jedan savet za tebe i ostalešiptare na Kosovu.
      1.Učite da govorite i pišete na srpskom jezikom
      2.Učite da plivate, trebaće vam. Daleko je do Afrike.

      1. Ti jadniče uči engleski, jer sa srpskim jezikom sada mozeš u vrh glave da motaš kablove, ali koliko vidim ti ne znaš ni srpski da govoriš a kamoli da pišeš.

      2. Smesan komentar, pa ni Kosovo ni Srbija nema More, samo ako mislite na Danub blizu Vojvodine. Izvini ali ja tolko znam Srpski a dali ti znas Albanski? Verujm mi trebace ti!

    2. Eto Zoko lepo ti je covek objasnio : „Albanian working“ faleminderit !

  3. A kakve veze ima Zorana sa Kosovom? Da neće da preseli ministarstvo dole? Ili mozda da pomeri neko brdo sa Kosova?

  4. Koja je vaša platforna? Muljanje, muvanje, šibicarenje celog sveta, a naročiti sopstvenog naroda

  5. Sta su Srbi imali pre uvodjena taksi od 100 odsto i ove Platforme?Veciti dijalog.A sta ce Srbi imati ako se ukinu takse i povuce Platforma?Isto,veciti dijalog.
    Balkanski narodi,ali i medjunarodna zajednica, ne ocekuju DIJALOG nego RESENJE sukoba.
    A resenja nema i nece ga ni biti,sve dok nasa politicka elita(ista ona cijom politikom je Kosovo izgubljeno,)nastavi da tvrdi da status Kosova nije resen i kao krunski dokaz navodi lazni podatak da je 13 drzava vec „povuklo“ priznanja.Kao da je priznanje ili nepriznavanje druge drzave rezervacija mesta u avionu,pa sad povlacimo i odustajemo od rezervacije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.