Mihajlović: Protesti nemaju veze sa životnom sredinom, oni su protiv Vlade i predsednika

Ostavite komentar


  1. Gradjani postavljaju i smenjuju i Vladu i Predsednika. Nisu gradjani radi Vlade i Predsednika nego obrnuto. Kad Vlada i Predsednik ne slusaju gradjane onda oni izadju na ulicu da malo podviknu. Jer je i ta ulica i ta Vlada i taj Predsednik vlasnistvo gradjana, a ne SNS stranke AV.

  2. Ne lupetaj kojesta. Kad, i ako Rio Tinto dodje u Srbiju, ti i tvoji drugovi cete ziveti daleko odavde, pa te bas briga. U krajnjem slucaju, da li je legitimno biti protiv pogresnih istetnih odluka vlade i predsednika?

  3. I protiv tebe!
    Išla si u Gornje Nedeljice, a završila u Donjim.
    Tako radiš i ostale stvari kojima se baviš…

  4. Ne! Sledeće je da se zabrani rad SNS-a, a svim članovima zabrani bavljenje politikom!

  5. Zivela ti nama tako pametna. Naravno da imaju i sa smenom vas na vlasti. Pa nije mucka oko Rio Tinta jedini vas greh.

  6. Pa šta?
    Kako reče vaš „vođa“.
    PS: obavezno ponovi ovo gradivo iz gimnazije jer je vođa potpuno zaslepljen.
    (R.Domanović).

  7. Ne razumem zašto objavljujete izjave korumpirane ministarke zaštitnice stranih interesa.

  8. Vi nemate veze sa Srbijom jer ste programirani u Americi.

    Pustite narod Srbije da zivi, dise i hrani se.

    Lobirajte u nekoj drugoj zemlji ako Vas prime. .

  9. BRAVO! Pratim tvoje političko delovanje od kada si počela da „prelećeš“ iz stranke u stranku. Ova konstantacija ti je jedino i nešto najpametnije što si ikada rekla. Čudno da si najzad to primetila -da narod protestuje protiv vašeg vođe i svih vas, uglavnom koruptnih, ministara! Naravno čast izuzecima, ali sumnjam da ih u vašoj vladi ima!

  10. Svojom izjavom gospodja je verovatno htela da nam ukaze da smo kao narod glupi i da je ona tim gestom otkrila Ameriku.

  11. Da budemo otvoreni – protesti nisu protiv vlade niti protiv ijednog od ministara. Zasto? Pa vi niti nesto znate niti nesto smete da preduzmete. Vi ste figurice bez znacaja. Sutra moza da se promeni cela vlada, a to nikakav znacaj ne bi imalo. Sto bi rekli ovi iz ambasade sad – vi ste nista. Tako da mozete biti bezbrizni, niko o vama ne razmislja.

  12. Podrzavam okupljanje, ne zbog ekologije,nego zbog korupcije. U drzavnoj ustanovi kod specijaliste zakazuju se pregledi po 15 dana,a u privatnom isti specijalista prima istog dana i kvalite pregleda privatno drzavno sustunska razlika,ko ima da plati zivece.Vucicu ti si to omogucio.Podigao si plate zdrastvenin radnicima,umesto da rade savesnije i bolje,sve je obrnuto.Lekar izabrani,ne mogu da te saljem u labaratoriju ovo moras da odradis u privatnoj labaratoriji.Vucicu oteosi penzije,nagradio lekare.Od cega ce se penzioner leciti,kupovati lekove.Ako tako setas u narod,pogledaj koliko su pojedini lekari savesni u lecenju pacijenata.To za vreme Tadica nije bilo.

  13. Pametnica je pročitala mrzitelje Srba, Srbije i Predsednika… bravo … nadam se biće 3.000 za gospođu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.