Mihajlović: Radikali su me vređali zato što govorim istinu o njima

Ostavite komentar


    1. Bez čupanja kose i šamaranja jedna druge posle onakvih reči može samo da se zaključi da je sve ovo farsa za naivne poradi dizanja tenzija za izlazak na lažlive izbore presvučenih i golih radikala, ali da su lažljivi i prljavi i jedni i drugi, to jesu bez pogovora.

  1. Zorana kada nekome kaze:“dobro jutro.“Taj treba da pogleda u sat da li je proslo 10 sati pre podne.Njoj ne moze covek da veruje ista.Bila u G17 +,odmah je to sumljivo.Bila u grupi ekspertskih lopova koji su vodilibfinansije i stopili sve sefove u drzavi.Nema ona karakter da mogu ti Radikali nju da uvrede.

  2. Da ,imala sam živaca da slušam njih dve u Parlamentu , Radetu(SRS) i Mihajlović (SNS).
    Sve se uklapa u vlast A.Vučića .
    Prvo bahato trošenje naših novaca , rečnik sa fudbalskih terena , zavist , ne ukus, politička ne kultura i t d ..
    One su se ovtešile o Parlament , koji nije mesto za pijačarenje sve do donjeg veša skoro…
    Ali narod saznaje , kako se troši
    ogroman novacc , njemu samo iz bajki poznat, a narod gladuje , dok se bahatost Vučićeva kao kuga siri ovom napaćenom državom.
    Da ima političke mudrosti , s nema je,obe bi trebalo da budu udaljene da sednice Parlamenta , na kojoj valda nije bio dnevni red privatni odnos Radete
    i Mihajlović…
    Sve , u svemu Dno …Dna…

  3. Sto pre zabraniti rad Radikalne stranke.Pod hitno Gospodju Radeti poslati u Hag tamo joj mesto.Brukaju Srpski parlament.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.