Mihajlović (SNS): Zašto Dveri traže poništavanje izbora na kojima nisu učestvovali

Ostavite komentar


  1. Zato gospodjo Mihajlovic, jer nemate pravo da ih pokradete, bez obzira da li je neko ucestvovao , ili ne.

    1. Upravo htedoh isto da napisem. Nije bitno ko je pokrenuo inicijativu, bitno je sta se trazi, odnosno za sta se vlast optuzuje. Mogao je inicijativu da podnese i penzioner, lekar, bilo koji gradjanin kome smeta izborna farsa i kradja. Ne hvatajte se za nebitne detalje, gospodjo MIhajlovic. Sustina je da ste lopovi.

    2. Kradete glasove, kradete novac radnicima, penzionerima, … 1001 razlog je da se izbori ponove.
      Dosta je šminkanja o trošku napaćenog naroda.

  2. Zna Mihajlovicka vrlo dobro zasto Obradovic trazi ponistavanje izbora, ali se pravi luda. Izbori su obilovali nezakonitim postupcima, i on se tome suprotstavlja. Prema Z. Mihajlovic, samo ucescem u nezakonitim radnjama stice se pravo na njihovo kritikovanje.

  3. A zbog cega ja ministarka trazim da se kazni zivotinja koja je tukla decaka sa posebnim potrebama u Novom Sadu. Niti sam predmetna zivotinja, niti taj jadni decak, niti sam iz Novog Sada. A pitam. Pitam jer sam covek i jer ne podnosim nepravdu. Dakle sta je problem sa Obradovicem?

  4. Zasto neko prijavljuje provalnika kojeg je zatekao na delu, kad taj provalnik uopste nije pljackao njegovu kucu nego kucu komsije? Kakva moralna dilema, sa stanovista provalnika…

  5. IZ PRINCIPA I POSTOVANJA „ZDRAVE PAMETI“ I USTAVA REPUBLIKE SRBIJE.

  6. Zato sto je njegovo neucestvovanje benigno u odnosu na vase pokradene i falsifikovane izbore ! Zato !

  7. Zbog jedne stvari o kojoj Zoka nema pojma – zove se principijelnost.

  8. Roditelji često ćerkama sugerišu da na ispitima samo što više pričaju pa će ih mrzovoljni nastavnici bez obzira šta su lupetale pustiti na ispitu…Kad god vidim dotičnu setim se škole…

  9. Izbori su bili protivustavni i protivzakoniti. Apsoluno je nebitno ko trazi ponavljanje nego da odgovorni odgovaraju za lopovluk na ovim izborima.

  10. Zato sto je SNS lopovska banda koja je prevarom gradjana „pobedila“ na izborima, a Vucic neustavno vlada Srbijom i unistava je krseci i Ustav i zakone.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.