Mihajlović (SNS): Zašto Dveri traže poništavanje izbora na kojima nisu učestvovali 1Foto: FoNet/ MGSI

Članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas, povodom inicijative lidera Dveri Boška Obradovića za poništavanjem izbora, da je apsurdno da tako nešto predlažu stranke koje nisu ni učestvovale na izborima.

„Nije ovo prvi put da Obradović traži da dodje na vlast bez izbora, ali je apsurdno da to radi inicijativom da se ponište rezultati izbora na kojima nije ni učestvovao. Apsurdno je da neko ko je unapred odustao od borbe za glasove gradjana, posle održanih izbora nije zadovoljan što je na njima pobedio onaj ko ima najveće poverenje gradjana, a to su Aleksandar Vučić i SNS“, navela je Zorana Mihajlović.

Funkcionerka SNS je ocenila da se Obradović prevario ako misli da može da profitira od izazivanja krize u društvu jer se povrenje gradjana stiče programom, radom, odgovorošću i rezultatima.

Podsetimo, lider Dveri Boško Obradović podneo je Ustavnom sudu predlog za pokretanje postupka za utvrđivanje ustavnosti i zakonitosti izmena Zakona o izboru narodnih poslanika i Zakona o lokalnim izborima kojima je usred izbornog procesa promenjen način prikupljanja potpisa.

Obradović je, reagujući na izjave funckionera Srpske napredne stranke Nebojše Stefanovića i Maje Gojković posle njegove inicijative Ustavnom sudu Srbije, ocenio da je najveći strah vlasti u tome da Ustavni sud Srbije smogne snage i nezavisnosti da poništi kompletan izborni proces na svim nivoima.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

20 reagovanja na “Mihajlović (SNS): Zašto Dveri traže poništavanje izbora na kojima nisu učestvovali”

  1. Zato gospodjo Mihajlovic, jer nemate pravo da ih pokradete, bez obzira da li je neko ucestvovao , ili ne.

    • Upravo htedoh isto da napisem. Nije bitno ko je pokrenuo inicijativu, bitno je sta se trazi, odnosno za sta se vlast optuzuje. Mogao je inicijativu da podnese i penzioner, lekar, bilo koji gradjanin kome smeta izborna farsa i kradja. Ne hvatajte se za nebitne detalje, gospodjo MIhajlovic. Sustina je da ste lopovi.

    • Kradete glasove, kradete novac radnicima, penzionerima, … 1001 razlog je da se izbori ponove.
      Dosta je šminkanja o trošku napaćenog naroda.

  2. Zna Mihajlovicka vrlo dobro zasto Obradovic trazi ponistavanje izbora, ali se pravi luda. Izbori su obilovali nezakonitim postupcima, i on se tome suprotstavlja. Prema Z. Mihajlovic, samo ucescem u nezakonitim radnjama stice se pravo na njihovo kritikovanje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.