Mihajlović: Srbija je slobodna i demokratska

Ostavite komentar


  1. Gospode, kakav je ovo poltron od zene… Ona koristi svaku ali svaku priliku da se dodvori (uvuce) velikom gazdi… Prvi gazda joj je bio Labus sada ovaj, ali ona ne bira, vazno je samo da se docepa fotelje… to treba lustrirati jednog dana i oduzeti sve sto je na nezakonit nacin stekla , a toga ima sigurno…

  2. Bila, bila, na žalost bila – dok je niste zajahali, vi alavi vlasti i bogatstva, prekodrinci…

  3. Znaju Jeremic i ostali da je „parlament mesto za razgovor“ali vi ste UZURPIRALI parlament i sve institucije pa izabrani predstavnici naroda ne mogu da izraze tu narodnu volju..

  4. hajde ako je sloboda u ovoj zemlji 1 pitanje svim komentatorima i politicarima Zasto se ne pita narod jesmo li za EU ili nismo
    ako jesno zasto ne napredujemo ka EU.. AKO NISMO ZA ZASTO PUTEM MEDIJA VRLO PERFIDNO se izdize Rusija i istok a mladi i najpametniji i najtalentovaniji sa cvrstim diplomama odose u Eu ..ne cuh za nikog da je pobegao u majku rusiju sem krimosa i politicara sumnjive proslosti i tajkuna..
    2 o aqko mislimo sa rusima opet upit gradjanima uz izbore..pa ako je opet vecina da vidimo zasto jer ko fol citavo vreme zelimo u EU al nam ne daju
    3 OCITO JE da pregovori sa kosovom veze nemaju sa dobrobitima vec sa opstankom na vlasti i kosovske i nase vlasti.. dok je pat vlada strah ..politicari nas brane drugi su krivi..
    opozija jos nije izbacila zreo program umesto toga nudi 122 strankice sa polulidercicima koji se inace profi bave politikom jer drtugo nista ne znaju

    1. Ministarkina izjava o slobodi i demokratiji u Srbiji je tačna kao i Vučićev stav o „zlatnom dobu“. Pitam se da li je i nju sramota koliko nam dobro ide.

  5. Srbija ima demokratsku anarhiju. Izabrani su na demokratskim izborima, i sad su na vlasti i rade šta oni hoće, anarhija, ali samo za njih.

  6. Sinisa Mali: Iduće sedmice sa misijom MMF-a o EPS-u, Srbijagasu, Komercijalnoj banci. Eto toliko o Srbiji kao slobodnoj i demokratskoj drzavi u kojoj odlucuju njeni gradjani, kako rece drugarica ministarka Mihajlovic.

  7. Šta smo mi Bogu skrivili da nas ovako kažnjava.Toliko smo daleko od demokratije da je to izlišno i pričati.U bilo kojoj sveri života.

      1. Tacno. Sami ste krivi, jel ste kao celokupan narod glasali za njih. Pa zato nemojte se zaliti sto su oni sada ti koji vam kroju kapu.

  8. U te priče neće vampoverovati ni deca predškolskog uzrasta ali ste vi gospođo enormno uvečali svoje bogatstvo i sada ste u slepoj ulici ne znate šta kako i gde sa tolikim parama, pa uzmišste neku imaginarnu Srbiju koja ne postoji,sve što ste nezakonito oteli od građana Srbije,vratičete i plus odgovornost

  9. E nisu svi navikli da Majino zvonce u oboru pardon parlamentu smatraju za „demokratiju“. O vecini medija koji cenzurisu sve zivo ukljucujuci i komentare citalaca da se i ne govori. Zaista je ironicno sta se sve zove „demokratijom“.

  10. Sram te bilo ministarko magle i prasine.Secam se dana kada si ponizno kakav ti je i danas karakter sluxila Dinkica danas tako ponizno i bez trunke karaktera sluzis kriminalce iz SNSa.Ali te podsecam .I VASE CE USKORO PROCI !!!A STA ONDA POLTRONU JEDAN???

  11. Koliko malo treba čoveku da zastrani i završi na optuženičkoj klupi.U normalnim državama već bi uveliko robijali.

  12. Boze, koliko sam ja neobavesten. Ali, srecom, tu je Zorannah da me podseti da zivim u demokratskoj i uredjenoj drzavi. Jos kad bi bila i pravna zatvori bi bili pretesni da prime njene „demokratske“ saborce.

  13. Srbija nije demokratska zemlja,dokle je sns na vlasti,naprimer nemacka,svajcarska,italija,belgija,spanija itd to su zemlje sa demokratijom.

  14. Kava je to „demokratska“država kada njen predsednik prvi krši Ustav i meša se u stvari koje nisu u njegovoj nadležnosti?! Ne bih se začudio da jednog dana ne postavi srpskog Incitatusa za poslanika u Skupštini!E,Kaligulo…

  15. Ova dama je verovatno pojam demokratije učila iz Western romana. Teoretski, na divljem zapadu, mogao je da radi ko šta hoće, potpuno slobodno u većini slučajeva, što jeste vid demokratije. Problem je samo u tome što je onaj koji ima oružje i dobro barata njime, bio taj kome je sve dozvoljeno, pa i da postavlja korumpirane šerife koji zapravo rade za njega. Sitniji rančeri su bili srećni ako ne završe pod zemljom od plaćenih revolveraša ili gladi.

  16. Kakva je to „demokratska“ zemlja koju vode najodaniji,najmarljiviji učenik osuđenog ratnog zločinca,koji se nikada javno nije pokajao zbog svojih dela,zatim-poltroni i oportunisti u vidu Julina i Dačića?! Brnabićku ne pominjem,ona je samo statist ili fikus,kao i Đurić, koje treba zalivati.I tada je šteta trošiti tu vodu na njih,zlatna ribica je svoju vodu u akvarijumu zaslužila!

  17. I „slobodna“ i „demokratska“ u tri lepe….! Srbija je opljačkani kazamat, upropašćena, rasprodata zemlja neobrazovanih primitivnih ljudi, pod neposrednom upravom uzurpatora, velikog manipulatora i lažova vučića, i njegovih dobro plaćenih (iz budžeta – novcem svih nas) a nesposobnih kriminalnih slugu, koji ne poštuje ni Ustav ni zakone, a pri tom je ozbiljno, veoma teško bolestan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.