Mihajlović: Srbija ne sme da zaboravi bombardovanje

Ostavite komentar


  1. E ti si došla da nam kažeš da ne treba da zaboravimo bombardovanje. Pa naravno da nećemo, ne moraš ti to da nam govoriš. Nismo maloumni.

  2. Tako je nikad ne trebamo zaboraviti nato agresiju ali i neodgovornu i pogrešnu politiku devedesetih kada su građani stradali a privreda i država propadali(a ko je vladao tada?pa isti koji vladaju i sada: (novo)radikali i socijalisti).

    1. Sve više i više, narod u Srbiji priča o neodgovornoj politici , koja je izazvala bombardovanje !!!

  3. I nećemo, uvek ćemo se sećati Ministra informisanja koji se useljava u crvenkapu, radikala , jula i sps-a i ekstremnih šiptara koji zajednički i srbima i albancima život promeniše…itd.
    E moja Zorana šta ćeš ti u toj bagri?

  4. Šta je to „Milosrdni anđeo“? Takva akcija,sa tim imenom, prema SRJ nikada se nije dogodila.

  5. A da vas pitam ministarka zašto vozovi na smeru BG-NIŠ između Striže i Sikirice idu brzinom 10 km/h dok u suprotnom smeru idu normalnom brzinom(to je oko 50-ak km/h)?

    1. Ako se tome doda štata koju je napravio Šešelj sa radikalima, dobija se nemerljivi broj bombardovanja.

  6. Gospodjo, moze li jedan dan bez vase slike i obavestenja da je benzin poskupio. A i vi urednice, mozete li gore pomenutu da izostavite bar jedan dan.iz vaseg sadrzaja. Da odmorimo malo.ako boga znate.. Kad se covek javlja za rec mora nesto i da kaze a ne samo da ga sef cuje..

  7. Plavojko ajde ti u tvoju Tuzlu il Zenicu odakle si vec pa tamo palamudi,nista kao ministar nisi uradila po srbiji! Stotvoj sef kaze neki dan“sikter“u bih pa tamo drzi govorancije i palamudjenja!

  8. Dvadest godina srpski političari pominju posledice NATO akcije,ali NE i njene uzroke!

  9. Pa vase misljenje gospodjo Mihajlovic je promenjeno. Dok ste bili sa Labusom zaboravili ste na NATO bombardovanje a eto sada ste se posle 20 godina setili. Mora da ste uzimali dosta ginko bilobe pa vam se pamcenje vratilo.

  10. Ne smemo zaboraviti glavnu ulogu SPS-a i Radikala!!! Nadam se da ćete kad-tad odgovarati!

  11. *Srbija ne sme da zaboravi bombardovanje“…reci su Za.Mihajlovic. političar SNS.
    Dobar političar se prevashodno ne bavi prosloscu, već gleda i radi ka budućnosti .
    Da u Evropi nije bilo pomirenja između zaraćenih zemalja kroz ratove, da ih ne navodim, danas ta ista Evropa nebi imala svoju Uniju tj.EU.
    Dakle političari u Srbiji slabo misle ,ili ih treba pod hitno iz državne politike s k l o n i t i….

    1. Izvinite Gordana, a možda i Vi „slabo milsite“. I šta predlažete ovom narodu? Da zaboravi bombardovanje, uđe u NATO a potom i u IV Rajh? Ko osim Nemačke, Francuske, Holandije i vidimo od skora Poljske ima toliko koristi od tih organizacija? Italija, Grčka, Mađarska ili možda Hrvatska? Daleko od toga da branim išta što je Milošević radio, ali bez obzira na njega, ovako ili onako, USA i Nemačka bi nas raskomadali i uništili. Metode su birali u trenutku a cilj je postavio još Bush stariji. Mi Srbi, kao ni YU nismo imali šanse da preživimo. Zato, u vezi ove teme podržavam Zoranu, jer bombardovanje nikada ne smemo zaboraviti!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.