Mihajlović: Tepić kritikama pokazala neznanje ili loše namere

Ostavite komentar


  1. Mihajlovićka je isto ovako govorila kad su Vučić, ona i onaj „lepi“, a neškolovani direktor Obradović, prvi put raskomadali EPS i koncentrisli upravu EPS. Sada od EPS imamo ruinu po kojoj vršljaju politiko-direktori i koga guli sns partija i bratija. Pe penji se Zoranah na tablu, kumim te bogom molim! A cene struje rastu li rastu. Ssd će i kostolsčkim rudarima da stanu nogom pod grlo.

    1. Vaši odgovori su duplikati.
      Da podržavam Đilasa puštali bi mpje komentare.Znam da vas je 5 mililna. Nas koji misle kao ja ima 8 miliona. Loša vam je računica.
      Vučić može i da padne i to je o kej , ali vas niko ne voli . Pre ću birati Preletačevića nego vas. Vi dte ISTORIJA.

  2. Podrazumeva se da ministarka energetike treba da poznaje svoje područje rada , a nije tako . U mnogim velikim preduzećima na jugu Srbije još uvek nisu ugrađeni komentatori za reaktivnu energiju , a gubici u mreži su ogromni . Pozabavite se problemom ministarko . Pozdrav od energetičara u penziji sa juga

  3. Dosta price/moderno „narativa“/.Dajte podatke/cifre/,sadasnje i kolike ce biti posle „reformi’ po srpskom promena

  4. Da li je iko video i proverio neki od podataka koje je izrekla ministarka Mihajlović u odbranu svojih rezultata, koji evidentno samo zadužuju i osiromašuju Srbiju. Za svako od njenih ministrstava koje je vodila. će biti potrebna po grupa finansijskih forenzičara, da bi se utvrdili svi gubici i tokovi novca.

  5. Izvinjavam se , jedna ispravka u predhodnom komentaru . U pitanju su KOMPENZATORI za reaktivnu energiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.