Mihajlović: To što Vučić ne sedi u Vladi je samo geografija a ne suština

Ostavite komentar


  1. Najpametnija i najobrazovanija žena u Srbiji, od Jefimije do Mileve Ajnštajn. Ako ovako nastavi, prevazići će i predsednika.

  2. Sprdnja, uvlakaci, ulizice, poltroni i sveznajuce neznalice. Jedna od njih i Zorana Mihajlovic! Pitam se kada ce da se ogade sami sebi, zajedno sa onim bez koga su niko i nista!

  3. Da li posledica geografije, ili neceg drugog, ali parking ispred vlade je prazan. Sad ovi iz predsednistva mora da rane, a ovi u vladi ce da spavaju i odmaraju!

  4. Ovo je u direktom sukobu sa odredbama ustava. Predsednik se ne bavi i ne treba da se bavi pitanjima vlade i ministara. Veliki je problem sto Mihajlovicka, koja je ministar u vladi podrzava nepostovanje ustava i javno podstrekuje nepostovanje vladavine prava. Treba pitati strucnjake, ali tu ima i elemenata krivicnih dela – napad na ustavni poredak, i podstrekivanje na napad na ustavni poredak. To niko ne sme da radi, a narocito ministri u vladi cija je odgovornost i veca

  5. Može li U njeno,,poznavanje ,,geografije,, da se Ukjuči,,i ,,poznavanje,,geogrfije,,bar beogradkog savkog nasipa, gde,,spontano,Niči ,,V.I.P.,,,GRADITEJSKE,, MUDROLIJE,, Nekih tamo ,,nedodirljivih,gromada,,na,,samo,,izvorištima Pijaće Vode Beograda,ove translatorno pomerane,,uspešne,,Ministarke,,i Opet zaboravljenog,,Ustava.po napreDno usvojenom,modus operandiju,. Kada jedna,,ekonomista,,po zvanju još nije naučila Pravu Matematiku,,nezna,,za Ustav, pa još ni ,,geografiju,,, zaista imamo na delu Pravi,,Teatar,, apsurda od,,elitaškog,,znanja,,.i,,umeća,,.Ledy megableje nije,stigla da se,,obseti svih ustoličenih,,,kadrova njenog,lidera gde su napravili pravi Čabar trans, ,alikolega Joj Vujović će to po difoltu k,o i dosada SVE DA PRERASPODELI,Po glavi svakog poreskg obveznika,,,direktnom pogodbmom,, sa,,kadrovikom,, MU,makar Bili i,, neki tamo mrsomudi,,.Ovakvi u Unpred Abolirani od,,alhemijskih , pokušaja,.,,srećom,,gde god,,spasavaju,,Srbiju,,tek,,6 godina..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.