Mihajlović: U sprečavanju nasilja nad ženama nisu dovoljni zakoni i institucije

Ostavite komentar


  1. Baš smo mi gradjani nezahvalni. Neće pomognemo nemoćnoj državi i nepostojećim institucijama. Dakle, da se svi naoružamo i da jurimo nasilnike. Ili nešto drugo?

  2. Gospodjo,saml pricas,a zasto stitis nasilnika u tvomiministarstvu???Znas ko je i stitis ga.

  3. Насиље нас било киме је оно што држава треба да санкционише. Зашто би насиље над женама била посебна тема? Чему издвајање једне категорије као посебно заштићене?

  4. Šta bi bilo da su žrtve bile naoružane? Ali u Srbiji je imati oružje za samoodbranu i sama samoodbrana, nepoželjni. Po našim zakonima nas štiti policija.. ko preživi..

  5. Naravno da nisu dovoljni zakoni. To i vrapci znaju. Samo plavuša nezna da postoji policija, sudstvo, i razni centri za pomoć porodicama ali ne može AV na sve strane, te je pomalo i razumem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.