Mihajlović: U Ukrajini se dešavaju zverstva, Srbija treba da kaže da li to podržava ili ne

Ostavite komentar


  1. Sigurno da Srbija od uvek i svuda podrzava zverstva i sama ih cini kada god joj se ukaze i najmanja prilika. To je sve jednostavno genetski programirano i tu nema nikakvog leka.

  2. Nesto nisam cula da si podigla svoj glas na zverstva Ukrajinaca u Dombasu,spaljivanje zivih ljudi u Odesi 2014????

  3. Ко ми рече? Е баш је битно “твоје” мишљење, и баш ти ћеш да кажеш српском народу шта да ради! И шта су ти још рекли да кажеш?

  4. Srbija je prva trebala da osudi brutalnu i varvarsku agresiju Rusije na Ukrajinu, pošto je i sama 1914. godine i 1941. godine bila kukavički napadnuta. To što se bombarduju gradovi u Ukrajini pretvoriće se u veliku rusku sramotu.

  5. p.a ako moze Amerika da podrzava zverstva to ne znaci da Srbija podrzava nije to Hrvatska da podrzava i ucestvuje u zverstvima

  6. Poštovana ministarko,
    S obzirom da sam rođen šezdesetih, zainteresovan sam da sankcije uvedemo svima koji su se, od tada, ogrešili o Srbiju, ali samo redom, molim vas.

  7. Ko je za ovu personu glasao siguran sam da ni stanari zgrade gde zive njoj ne bi dali niti jedan glas

  8. Zorana, da li su se zverstva događala u Vijetnamu, Libanu, Nikaragvi, Iraku, Libiju i Avganistanu ?

  9. Koga li to Zorana začikava? AV ili AB. I zašto. O tome bi sa najpre trebalo izjasniti. Ne može ni ona više da sedi na dve stolice.

  10. Gospođa ministarka je odgovorna za uništavanje EPS. Kada misli da za isto nedelo odgovara??

  11. Ko pitao ovu zenu da se oglasava na medjunarodna pitanja? Malo li je sto je unistila EPS jos ce da diriguje iako je u tehnickom mandatu. Da Bog mili saacuva…

  12. Kakvi su to kvalifikativi , o kojim zverstvima govori gospodja Ministarka u tehnickom mamadtu? Da li ce je neko iz vlasti upozoriti na recnik ?

  13. Pa zar nije njen sinak „sin Dragan“ u Ujedinjenim nacijama, ljubi ga majka Amerikanka i tata Amerika. Ne voli ona ni Srbiju a kamo li Rusiju. Težak je njen posao ali svaki dolar treba da se zaradi.

  14. Bombardovanje voza na mostu ubistvo devojcice na nosi … su po proceni ministarkke verovatno milosrdje njnih finansijera.

  15. Bilo bi lepo čuti mišljenje,naše ministarke , o bombardovanju SR Jugoslavije 1999. Ako neki nezavisan i objektivan novinar, sme da postavi pitanje.

  16. Ona je vec nasla posao kod onih sranih drzava koi je placaju godinama.ovakvim unistavaju Srbiju.

  17. Baš će nju neko da pita sram je bilo treba joj dati loptu i na gradilište da radom zaradi hleb

  18. Треба преиспитати тебе, за кога радиш? Јеси ли ти за спољне послове? Ко те плаћа поред овог јадног народа? Запад? Наравно хијено!!!

  19. Bravo Zorana, tačno u centar. Pitanje je jasno definisano i od njega zavisi naš položaj u svetu više desetljeća. A odgovori većine komentator su sramota.

  20. „Beograd da kaže šta misli o zverstvima“?! S obzirom da imamo dobre političke odnose i sa Ukrajinom i sa Rusijom,jezik i retorika mora biti diplomatska i sasvim je dovoljna rezolucija u UN o ratu i agresiji.Zalaženje u sitna crevca bi bilo kontraproduktivno.Zoranin zahtev pokazuje osnovnu nezrelost za veće domete u politici.

  21. Cudno, ne secam se da je gospoja ovo trazila ua irak, libiju, siriju , avganistan….a bila je u politici

  22. Naravno da Vlada Srbije tezi ka clanstvo prema EU! Zato treba spoljnu politiku uskladjivati Tom istom EU! Tu néma dileme

  23. Čije si ti smeće.
    Kad su nacisti pucali i pobijali ljude nigde te nije bilo.
    Smeće si.

  24. Sama je srbija zrtva onih zemalja sto su se mesali i u drugim zemljama ukrajini i rusiji o cemu govorite !!!

  25. Vucicu pod hitno smeniti ovu spijunku ona radi protiv Rusije i Srpskih interesa a u korist Amerike i stranih agentura.Sramota i bruka Srbije je ova Zorana.

  26. Zorana 8 godina se nisi javljankada su Ukrajinci činili zverstva ne podržavam zverstva kažem samo radi istine.

  27. Ti vrsis zverstva nad nasim narodom. Godinama! Zverski nas pljackas, unistavas zivotnu sredinu zbog cega su hiljade umrle ili umiru u najtezim mukama. I ne stajes!

  28. Tačno sam znao da po tome kako je vodila svoj resor da je izdajica. Iz aviona se sada vidi.

  29. Pa dobro Selakoviću,zar si toliki pacer pa ti Vulin čitav mandat brlja po ministarstvu…a sada i ova?

  30. Šta je Zorana rekla što nije istina.Mnogi će se jednog dana stideti.Nije ovo način za 21.vek.

  31. Da uđemo na Titanik koji to e u kabi u u ptpalublju i da nas tamo zaključuju.Po rezoluciji UN samo Rusiji je dato pravo da i testenine i uguši pojavu fašizma u bilo kojoj suvereno državi Evrope ali tu istinu niko ne sme sa saopšti javno iako vlade i političari to jako dobro znaju pa i Zorana koja ima obaveze prema svojim sponzorima

  32. Interesantno, govori istinu sta se desava u Ukrajini. Pozdravljam njen stav o tom problemu!

  33. Ko ti daje pravo na komentar, u tudjem oku vidiš trunku a u našem ( Kosovu ) ne vidiš panj, to po direktivi iz američke ambasade.

  34. Za koga ova žena radi?kao član državne uprave ne bi trebalo non stop da izlece sa svojim pogubnim i štetnim izjavama..stalno nešto pametuje i ide protiv svog naroda.ili,možda nije deo našeg naroda…..

  35. Mislim da je dotična ,,zrela,, da presrane da se bavi politikom, da podnese ostavku, jer je dosta zla nanela svojim ,,radom i pogrešnim odlukam, koje su za zakonsko sankcionisanje.

  36. Čudim se što Vučić još toleriše ovu osobu u Vladi Srbije. Nego se još izvinjava što je uništila elektrane na Kolubari ?!? Pa nam vetar ne duva u vetrenjače i moramo da kupujemo skupu struju iz Turske…

  37. Gospođo ministarka zverstva se vrše na vašem narodu na kosovu i metohiji a vi to nikako i nikad da ugledate od toga okrećete glavu! A bodete nos tamo di vam nije mesto! Čija ste vi ministarka? Srbije ili ukrajne?

  38. Zadnjih 7 dana mandata se probudila savest, shvatila da nije greh imati svoje mišljenje! Ili se kao mnogi uzda u kratko pamćenje naroda!

  39. Koja zverstva radi SEKTA ,vec 10 g svom narodu?
    Da zaboravimo Veliku Srbiju na traktorima

    UZAS!

  40. Prvo treba da se Srbija izjasni o statusu onih koji su srpski energetski sektor zavili u crno i državu oštetili trajno i dugoročno za par milijardi Eura!

  41. a bombardovanje rts ? demokratija moja zoko…a jel neko odgovarao za taj gnusni zlocin…sto to ne kazes nikad…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.