Mihajlović: Velika greška crnogorske vlade, zakon je apsolutni presedan

Ostavite komentar


  1. Na vreme si se setila! Sta ste preduzeli da do toga ne dodje? NISTA! I sad se pravite zabrinuti, mozda ce to doneti glas, dva vise!

  2. Ima li jos neko da nesto kaze na ovu temu..? Sta je tu nejasno? Milu otvaraju put u svakoj namer..to se tako ne radi. Gospodja ako toliko brine onda neka gleda sta radi s novcem..njij nije lose u zivotu, sta sada drzi lekcije.

  3. POČNI DA BRINEŠ O POLOŽAJU SRPSKOG NARODA U SRBIJI I POLOŽAJU SPC U SRBIJI!!!!!!!

  4. Mozda je pravedno prema gradjanima. Ili mislis da je SPC iznad gradjana i zakona i da moze da komanduje i gradjanima i drzavi. Nego popovima nagazili na izvore para, pa se sada oni hvataju za narod koji gladuje dok oni vozikaju dzipove i zive u vilama a porez ne placaju.

  5. Cega je “ dr “ ova doktorka koja “ odlicno “ poznaje Crnogorsko Ustavno , pravo koje se “ primenjuje “ u Republici Crnoj Gori u konfliktu sa Kanonskim pravom i obicajima o vlasnistvu jedne Ne Vladine Organizacije na teritoriji Republike Crne Gore . Ako je ili misli da je “ kompetentna “ neka ponudi svoje “ ne sebicno “ znanje materije sa , verujem , velikim iskustvom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.