Mihajlović: Vešala su uvreda za građane

Ostavite komentar


  1. A nije uvreda sto si menjala partijske dresove, sada si na dedinju, a kada ti je dosadno vozikas se I opystas u tojotinom dzipu. Kada bi to mogao sebi da priusti obican gradjanin ove vucicev despotije. Ali Budi sigurna da CE se ispitati Tvoje radnje a u skladu sa dokazima mozda I sankcionisati.

  2. Vešala mene niti plaše, niti vređaju. Plaši me, ministarko što su vam opet iskliznule sa šina cisterne pune opasnih materija. Ali, naravno, nemate kad da brinete o tome. Zauzeti ste komentarisanjem građanskih protesta. Vređa me što ste vi (i vama slični) ministri.

  3. A železnica, vaš resor, je tempirana bomba…, dans vam se opet prevrnula cisterna s fosfornom kiselinom na pruzi….samo je pitanje dana kada će se to desiti u Vračarskom tunelu U Beogradu. Znači sigurno će se desiti…samo neznamo datum ni vreme…. Neće vlast da se pogleda u ogledalu, prave se da smo mi nešto, a ono dovoljnoje pogledati šta se 30 g događa na železnici i putevima pa da shvatiš da si izbubljen u vremenu (prespavao vekove – ali se praviš da nisi prespavao. Pa umesto da to nadoknadiš ti se u medijima praviš lažnim slikama i vestima)…

  4. Kada je Nikolić u Narodnoj skupštini rekao Tadiću da će ga obesity na Terazijam, tad si bila u G17+ I naravno nisi reagovala. Sada si naravno uz Nikolića I Vučića I ostale I sad ti smetaju vešala. Zaboravljaš da si učestvovala u mnogo onih od 24 privatizacije koje je svojevremeno pominjao Vučić zatvorom za učesnike. Video da I tebe mnogo ima pa ko veli, da mi malo to zatškamo! Toliko imaš putera na glavi da ni ta krečana na tvom licu to ne može da sakrije!

  5. Ja se ne plasim vesala…. Ne plasim se niza jednog clana familije…. Ne plasim se ni za jednog prijatelja da bi moglo da mu se nesto desi…. Zasto se pojedinci iz vlasti osecaju ugrozeno na pojavu vesala…. Pa po Krivicnom Zakoniku RS ulinuta je smrtna kazna…. Ali postoji robija Gospodjo…. Samo da se ukine zatvorsko krilo u KPD Pozarevac tzv ,,Hilton“…. Pa da robijate ko svi kriminalci, u sivoj odori….E sad, predpostavljam da je ucesnicima protesta tesko da vukljaju maketu zatvora, pa ova ,,Vesala“ shvatite kao simboliku…. A ova vlast je krala, maltretirala ljude, tukla, otpustala, ucenjivala, rusila, otimala, ubijala…. E pa, Ministre, skim si, takav si…. Vise puta u svom zivotu si birala drustvo, e sada cete prvi put osetiti PRAVDU….. To je ona nepoznanica koja Vas plasi….

  6. Nece niko nikog da vesa u Srbiji, a simboliku vesala oni dobro znaju. Vesala su zahtev da se svi oni koji su ovu zemlju opljackali, unistavali, manipulisali I zatupljivali, prodavali I rasparcavali biti procesuirani. To je ono sto njih plasi, stoga I ovolika frka da se vesala predstave kao nesto drugo.

  7. nema veće uvrede za građane nego da su takvi kao ti vladajuća garnitura.a hteli ne hteli vešala će na kraju i postati simbol protesta,prvo zato što smo zahvaljujući vama nacija sa najvećim postotkom samoubistava na svetu,a drugo što mogu biti opomena onima koji rade protiv interesa svog naroda i ne prezaju da krše ustav i ogreznu u veleizdaju,da jednoga dana možda i završe na tim vešalima

  8. Neka vesela „Gospodja ministarka“ kao da joj je Branislav Nusic napisao govor. Ne boj se „ministarka“ neces ni ti kao ni ostali naprdnjaci docekati epilog na takav nacin, vi naprdni i ostali, stvarno ste izgubili smisao za humor pa makar to bio i „crni humor“. Da li treba na sledecim protestima da nosimo nose da „NOSE“ i to bi vas vredjalo jer svi znamo cemu sluze te male korisne nocne posude. Vi kakvi ste i tu bi se „pronasli“ a pogotovo vi „Gospodja ministarka“ preletacice iz Nusicevog dela.

  9. Saglasan sam da su vešala uvreda za narod i neko bi morao da već jednom smisli prigodan simbol za sanatorijume. Medjutim, neobično je da baš ministarka za obustavljanje saobraćaja, ima vremena da se bavi ovakvim tricama. Pogotovo nakon „sredjivanja“ aerodroma u Nišu, kolosalno uspešnog zatvaranja pruge Beograd-Novi Sad i u procesu razrade akcija za svetliju budućnost, odnosno, mnogobrojnih novih izazova.

  10. Vesala nisu trebala da nadju mesto na protestima jer su uvreda za gradjane Srbije kako je Zorana Mihajlovic izjavila, a ja bih dodao da je i vladavina jednog coveka koje podrzavaju lutke na koncu ,zaljubljene u udobne fotelje i funkcije koje donose privilegije a ona je jedan od pravih primera osobe koja se i rukama i nogama i cesto neprimerenim izjavama,dodvorava svevisnjem i bori za tu udobnu fotelju koju kao i mnogi partijski kadrovi ne zasluzuju po svojim sposobnostima je takodje ogromna uvreda za gradjane Srbije pa iz tog razloga izlaze na proteste.

  11. Pitam ja Vas gospodjo ministarka, gde je vasa odgovornost po pitanju puteva, koridora, a da ne govorim zeleznickih sina???!!! Pitam ja vas ko ce biti odgovoran ako te vase ‘bezbedne pruge’ sto nose fosfornu kiselinu i ostale otrovne materije ispod srca Beograda , opet popuste , i te cisterne iskliznu is sina ??!!! A meni je sve sto imam , moje unuce, moja cerka jedinica bas na putu tih cisterni i ‘bezbednih’ podzemnih pruga. Gospodjo ministarka, ne igrajte se zivotima Beogradjana i prestanite da ogovarate opoziciju i da vredjate inteligenciju gradjana. URADITE NESTO DA OPASNE MATERIJE NE PROLAZE ISPOD SRCA BEOGRADA. To je u opisu Vaseg radnog mesta.

  12. G-đa Ministarko, vešala su za scenu i miting, ali zašto Vlada Srbije ne donese mere za BOLjI ŽIVOT svih građana :
    1.progresicvna stopa poreza (za one preko tri prosečna zarade) ,
    2.veća minimalna plata i penzija za 20% ,
    3.prekovremeni rad duplo skuplji,
    4.skraćeno radno vreme za majke sa dvoje i više dece,…
    5.ravnopravni uslovi na medijima,
    6.neposredni izbori za sve skupštine,
    7.regionalizacija Srbije na 4 ravnopravne pokrajine (bez autonomije u državnim nadležnostima),
    8.poseban status KiM (sa ZSO) pod protektoratom EU i NATO,
    9.ujedinjenje Srbije i Srpske,
    10.obnova Parlamentarne kraljevine Srbije po uzoru na skandinavske.

  13. Pa da li ste uhapsili tog nosača vešala?
    Ja zaista ne mogu da verujem da ste toliko bezobrazni i bedni u svakom pogledu
    Lustracija i oduzimanje celokupne imovine stečene pljačkom gradjana Srbije

  14. Vesala su performans a ne uvreda za gradjane.
    Najveca uvreda za gradjane ste upravo Vi,
    umesto da radite u korist gradjana Vi podrzavate onog tiranina, lazova i lopova Aleksandra
    Vucica.
    Znajte da ce svi poput Vas,
    Vucica i ostale bagre biti procesuirani, krivino gonjeni i da ce Vam biti oduzeta sva nelegalno stecena imovina.
    Sram Vas bilo ojadili ste ovaj narod doveli ga
    na ivicu bede a vi zivite
    od pljacke i nerada !!!

  15. Prepoznatljiva i ogavna retorika organizovane bande i kriminalne druzine koja se jos i zove NAPREDNA, i neverovatno uvredljiva za one sa IQ iznad 70. Vecina ove bande i izroda je svestna svog udela u politici koja permanentno unistava sve pred sobom? Brobudjena Srbija im je sada njihova nocna mora? Uspaniceni pucaju iz praznih pusaka a imajuci u vidu njihovu nemoralnu savest i djavoimanog vodju kojim su opsednuti, nesmemo biti sigurni da su i bezazleni? Ova manekenka u pokusaju kaze da opozicija nema politiku i sijaset gluposti kojima truju neuki narod? Njihova politika i oprostajna kampanja LUCIFERA „Buducnost Srbije“ su izveli narod na ulice i naziru svoj sunovrat koji je po prirodi stvari neminovan i preko potreban za svekoliko spasenje od kuge i zla. Manekenka poznata kao strucnjak za gradjevinu I putnu infrastrukturu umesto da razmislja sta posle ona izjavama jos vise iritira i omalovazava opravdani proteste? Poznata kao Dinkicev ekspert kada se je katapultirala kod samokrunisanog sveznalca, potvrdila je cinjenicu da joj je mesto medju manipulatore, prevarante, plagijatore, kvazistrucnjake, osobe izopacene seksualne provenijencije, jednom recju medju bagrom i olosem? Politika Srdjana Noga, opozicije i pobunjenog gradjana nisu vesala, nasilje, linc i silovanje (legendarna Barbara) nego sistem dojstojan coveka i normalnog zivota u trecem milenijum u kome smo duboko zagazili. Gore pomenuta politika (Linc, nasilje, silovanje, ucenjivanje, verbalno maltretiranje) je osnovni postulat njihove nakaradne vladavine i nipodastavanje svega sto je vrednostno i normalno? Njihovu politiku nevide i podrzavaju samo izmanipulisani ili blesavi, zdravom razumu je to neprihvatljivo a jos vise nepodnosljivo!!!
    provenijencijom

  16. ja se uopšte ne osećam uvređeno jer znam da to nije meni upućeno. onaj ko se prepoznao taj je uvređen tako da molim da ne govorite u moje ime više ministarko za pljuvačinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.