Mihajlović: Vlada se neće praviti po tome da li Dačić hoće ili neće da bude njen deo

Ostavite komentar


  1. Neces ni ti vise biti ministar ,idi kod Djilasa da ti nadje posao na sat.

    1. Ko pita Zoku da li će Dačić, koji se uvukao ΛV od po…., da li će biti član Vlade ili ne? To odlučuje demokratski I sveljudski jedan čovek, koji je sve i svja u ovoj zemlji. Prema tome nema potrebe da se Zoka eksponira, neka gleda sebe kako da ostane ili napreduje u svom sadašnjem jatu.

  2. Postovana ministarko, Vasa retorika u ovoj situaciji ukazuje na nezajazljivu oponiranost kojoj ste dosledni. Znate da osvojeni mandati nisu garancija trajnosti, uostalom ako ste bas tako vazni, snazni formirajte je sami.

  3. Zanimljiv je timing izjave g. Ministarke. Kao da se nada da ce biti ili se sama kandiduje za buduceg mandatara Vlade. MIslim da bi bolje bilo da gleda svoj posao i popravlja autoputeve koje je “ izgradila“. Hvala

  4. A gde je ministarki maska? Ah da sve maske su pale i diktatura je sada ogoljena…

  5. U ovakvoj situaciji nije lako odrediti premijera , ni malo , cak je i jako tesko . Bio bi fazon pozvati Djilasa da bude premijer , svi siti i ovce na broju, ali niko ne zna kakvi bi bili njegovi planovi on bi opet nesto uslovljavavo , kinjio . Velika je greska bila sto opozicija nije ucestvovala u Skupstini , cast izuzecima. Mada da se ja pitam mozda bi Sevarlic bio dobar za premijera , deluje kao da je domacin i da dosta stvari zna potrebnih za domacinsku drzavu i seljaka koji kroz istoriju drzi ovu drzavu i to i kada je lako a pogotovu kada je tesko . Mozda bi sa njim kao premijerom drzava Srbija procvetala . Uostalom nije ni premijer zauvek dat da ne bi mogao biti zamenjen , sto bi rekao Marks , ta mu je bila najbolja .

    1. Cicka: Da li je uopšte važno ko će biti premijer kad se ništa ne pita, i do sada je premijeru šef bio Vučić koji je ujedno i ministar svih ministarstava.

  6. Nije „osvojila“ 188 mandata, nego „kupila, potkupila i ucenila“ za 188 mandata

  7. zasto Tuzlanka komentarise druge stranke? Sta se nje tice ili ne tice neka druga stranka? Kako je inace njen sef Dodik? Kako su njeni iz G17? Kako investicije Arapa od 4 milijarde u BG na vodi?

  8. Čemu sva ova halabuka? Pa valjda je svima jasno KO u ovoj banani sastavlja vladu! Čista trojka, horok!

  9. Crna ti u šta si se pretvorila, u koje zlo i zašto? Kao neko ko je sa tobom studirao mogu samo da se zapitam šta ti se desilo?Od omiljene koleginice na fakultetu za veliki deo naše generacije u ovo danas.To ozbiljan psihijatar treba da pojasni šta je razlog.

    1. Vlast, Saša, VLAST. Od toga je naša ZOKA trajno obolela. Od nje se lako razboli, a jako teško leči! A tek strah i paranija od gubitka iste!

  10. O, premudra pa gde si bila dosed, da nas prosvetliš i pokažeš PUT.

  11. „Ko moze,ume i hoce da odgovori na izazove“… Putin kaze da to sve moze Dacic i da zato mora da bude deo vlade.

  12. Vlada se pravi po kljucu, trecina ruski, trecina americki, trecina i ruski i americki puleni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.