Mila Popović o tome kako voditi Beograd ako Republika „zavrne slavinu“

Ostavite komentar

  1. Besplatne vrtiće? Dok je bio gradonačelnik čovek naplaćivao duplo vrtiće, a sad će da daje besplatno !? Raskinuće ugovor za spalionicu i šta onda? Opet deponija, a ovamo se zalažu za ekologiju. Pljuju po Kinezima, a sad im i Japanci nisu po volji.
    Jedinu istu što je rekla da para ima, i to duplo više nego u njihovo vreme. Ali ne padaju te pare sa neba nego je to neko morao da uradi nešto i obezbedi uslove da bi se gradski budžet duplo bolje punio. A ovo za firme bliske vlasti, čovek sam sebi prodavao reklamni prostor na Studiju B.
    Da li ste vi ljudi ozbiljni!?

Ostavite komentar

Politika

EU podržava projekte lokalne samouprave u Srbiji sa više od 5,5 miliona evra. 7

EU podržava projekte lokalne samouprave u Srbiji sa više od 5,5 miliona evra.

Evropska unija (EU) će preko EU PRO Plus programa podržati 34 projekta lokalne infrastrukture u regionima Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije koji uključuju obnovu i rekonstrukciju obrazovnih, zdravstvenih ustanova i ustanova socijalne zaštite, sportskih i objekata kulture, kao i unapređenje komunalnih usluga i zgrada javne administracije, saopšteno je danas.

Naslovna strana

13. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.