Mila Popović: Šapić je najgori i najprimitivniji gradonačelnik Beograda

Ostavite komentar


  1. Ako je Gangula konačno rešenje izvinite što ste rodjeni u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.Medju ljudima koji za dve crvene prodaju Vašu budućnost a kunu se u decu uvek kada lažu.

  2. Pohvale gospodji Popovic sto je Sapica opisala pravim recima „Najgori Najprimitivniji“ .Zalosno je sto je takav covek bio na funkciji gradonacelnika jer Beograd zasluzuje boljeg od njega.
    Stanari zgrade u kojoj stanujem smo hteli posto vise nece biti gradonacelnik da mu
    ponudimo mesto upravnika nase zgrade ali posle nepristojnog ponasanja prema aktivisti odustali smo jer nam takav nije potreban.

  3. Takvu vlast gradjani ove banane biraju jos od pojave novog srpskog Spasitelja(Milosevica) koji,kao i svi pre i posle njega(te provincijencije)pod firmom takozvanog patiotizma u praksi rade na iseljavanju mladih,izolaciji od razvijenog svijeta,gubicima teritorije i dinamicno. Punjenju svojih dzepova.Nece to stati dok se ne dodje do broja Srba koji staje pod trulu beogradsku sljivu.

  4. Slazem se gospodjo. Potpuno ste u pravu. Na Miljakovcu je napravio cirkus od male zelene pijace. Sve na silu!!!

  5. Da li je moguce da i dan danas se spominje rusenje nelegalnih objekata u Sava mali???Pa to je bilo ruglo naseg grada.

  6. Ne volim ni da ga spominjem jer mi deluje nevaspitano ,drsko neuredno bez harizme uzasno orepotentno. Gdja Poovic je odmereno cinjenicama iskazala sve sto bih i ja dalje napisao.

  7. Ne može se od osobe koja ima savrsenu vilicu za stavljene kože očekivati da ne izgovara „Dripcino i magarce“. U skladu je sam sa sobom. A da je odvratan prostak i to znamo. Mene brine što pristadosmo da nam odvratan prostak bude gradonačelnik.

  8. Кажи лепо да је твом газди и Шапићевом газди само важно да вратите Бус плус, да вратите бизнис. Реци суштину зашто су ови избори уопште и дозвољени.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.