Mila Popović: Vučević se priključio "beogradskim fantomima" 1foto FoNet/Instagram Miloš Vučević

Nema dalje. Budući predsednik Vlade Srbije i lažni predsednik SNS-a Miloš Vučević se priključio „beogradskim fantomima“, saopštila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Kako dodaje, iako je pre samo tri meseca bio građanin Novog Sada odjednom je postao Beograđanin pohvalivši se da je potpisao listu SNS-a za beogradske izbore, a to je mogao samo ako je promenio prebivalište.

„Pre samo tri meseca je bio prvi na republičkoj SNS listi i uz njegovo ime je stajalo da ima prebivalište u Novom Sadu. U tom trenutku je već dve godine bio ministar odbrane, te je privremeno boravio u Beogradu, ali je prebivalište imao u Novom Sadu gde je i glasao. Šta se promenilo u životu gospodina Vučevića pa je postao Beograđanin? I kao takav dao potpis najstrašnijoj koaliciji u istoriji Srbije koju čine naprednjaci, Šešeljevi radikali, Dačićevi i Miloševićevi socijalisti, Vulinovi julovci i Zavetnici Milice Stamenkovski“, navodi ona.

Popović kaže i da pre nego što odgovori na ovo pitanje, Vučević je dužan da kaže ko je u Kaću otimao letke i tukao Maru Puškaš, potpredsednicu i Vladimira Vrsajkova, lekara i predsednika SSP Novi Sad dok su delili materijal na kome se jasno vidi kako Vučević i ekipa kradu izbore, ali i novac građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari