Milan Antonijević o izjavi Viole fon Kramon da je Srbija danas daleka od Evrope kao što je bila 1999.: To će začuditi sve nas koji smo živeli pod Miloševićem

Ostavite komentar


  1. Ti svakako živiš bolje. Uhlebio si se, blago tebi. Mi živimo isto ili gore. Tada smo mogli da znamo „neprijatelja“ sada sa vama ne znamo odakle opasnost dolazi.

  2. Srbija jeste dalja od EU nego 1999, ali samo zato što se EU udaljila od same sebe i postala obična američka pudlica koja šeni, pravi se mrtva, pravi salto i sve najluđe stvari samo da je gazda ne tuče po njuškici.

  3. Priki 17. oktobra 2022. u 22.28 :
    “ Tada smo mogli da znamo „neprijatelja“ sada sa vama ne znamo odakle opasnost dolazi.“

    Niste vi ni tada znali neprijatelja, zato ni sada ne znate odakle opasnost dolazi.

  4. Ne znam šta nije jasno. Osnovana je i nova Evropska Politička Unija u kojoj nema Rusije. Dok su agresori nema saradnje sa njima.

  5. Mene ne čudi, Antonijeviću.
    Na vlasti su isti oni koji su bili i onda, 1999te,
    Vučić, Dačić, Vulin.
    Jel stvarno misliš da su se oni promenili?!
    Mene čudi EU, zašto su to dopustili.

  6. Imam online posao, živim van grada… Ko je Viola? Kakve veze ima o čemu ona priča? Ljudi politika postoji, ako imate viška vremena. Generacije koje dolaze neće ni hteti da izlaze na izbore, niti da se bave politikom… Ovo su poslednji trzaji umirućeg zanata „političar“.

  7. „Generacije koje dolaze neće ni hteti da izlaze na izbore, niti da se bave politikom…“
    Bez bavljenja politikom i izlaska na izbore, ostacemo bez vazduha, vode, zdravlja, obrazovanja, pravde, bezbednosti, bez buducnosti… Stari Grci su imali prigodan naziv za takve ljude kao sto ste Vi, koje politika ne zanima.

  8. Nikako mi nije jasno šta se desi ljudima pa da tako svoje stavove i mišljenja iz korena promene i počnu da podržavaju vlast. Novac, ucene, lukrativni poslovi…?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.