Milan Antonijević: Ne čudi me izlaznost od oko 30 odsto

Ostavite komentar


  1. Kako je nesudjeni ambasador u Zenevi postao ‘strucan’ za razmisljanja opste prakse?
    Uvek za vlast i vladu, jurisnik SNS. U po svaku cenu protiv opozicije, takav zadatak dobio u centrali (kod starog Merkatora)

  2. Ako izlaznost na referendumu ostane negde oko 30% racunajte da je dobar deo glasao NE, protiv predlozenih izmena Ustava. To naravno racunski znaci da je ZA glasalo mozda nekih 15 ili nesto vise procenata sa ukupnog birackog spiska. Bez obrzira kako se to sada tumacilo zdravom razumu je jasno da je to jako tanka cifra da bi se imalo pokrice za bilo kakvu izmenu bilo cega a posebno Ustava.

  3. Stani malo – 6 miliona sa glasackim pravom, izasla trecina dakle 2 miliona, „za“ glasalo 60% znaci 1.2 miliona. Dakle on nas 6 miliona jashe sa 1.2 miliona, dakle sa PETINOM. Sve nam ovo radi jer ima PETINU glasackog tela kao podrsku, i to su vecinom potkupljeni i ucenjeni. Stvarna podrska verovatno oko 500 hiljada, znaci kao JUL svojedobno.

  4. Cak i da ne obratite paznju sta Antonijevic prica po nacinu diskusije ( trosenje vremena dugim disparatnim tiradama, upadanje u rec, pricanje istovremeno, ..) sa gospodinom Majicem mozete zakljuciti da ima vrlo jasne verovatno materijalne interese i motive.

  5. Ovaj čovek će početi uskoro da iskače iz frižidera.Ne znam šta ga kvalifikuje da bude bukvalno stručnjak za sve.

  6. 17 posto i nije nesto bitno? aj sad ti meni pokloni 17 posto svega sto posedujes kolega ‘pravnice’, i priznaj za koje pare /polozaj si se prodao?

  7. Dajete prostor čoveku koji je jako loš pravnik pa se kao takav zavukao u krilo vlasti, verovatno za veliku lovu i sada pokušava pririveno da agituje za istu…

  8. Nista mi nije jasno? Zasto ljudi koji shvataju sta ovo znaci ,a trebalo bi da je velika većina nije izašla na glasanje?? Sami smo krivi,zato i rade šta rade. Prilika koju je trebalo iskoristiti da pokazemo da smo većina, propustili smo. Neodgovorno i porazavajuće.

  9. Pitanje nije bilo da se glasa o izmenama ustavu u delu o pravosuđu. Pitanje je bilo da se glass o izmeni ustava. Ono što je pisalo to se i glasalo, šta se pričalo pre toga je nebitno.

  10. Nećeš da priznaš da je bojkot kako Vučića tako i EU zaživeo kod građana Srbije.

  11. Samo da ne bude kao referendum u Makedoniji.Iako je tamo pitanje bilo nedvosmisleno Gligorov je ipak otcepio Makedoniju od Jugoslavije.
    Ovde pak postavljeno i izglasano pitanje može da se tumači kako im je volja jer se glasalo za promenu ustava.Mogu menjati koji god deo hoće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.