Kosovska televizija objavila snimak na kom navodno Milan Radoičić udara bivšeg čelnika Kosovske Mitrovice, Spirić to demantuje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Od hulje kakav je Radoičić i mogao se očekivati podmukli udarac, koji Spirić nije očekivao.

  2. Ma ne bi to Radoičić nikad uradio. Fino vaspitan, pošten ma pravi primer patriote i Vučkovog miljenika. Bio na čelu epizode na Kosovu, kao i svaki junak, ali izginuše neki drugi.

  3. Ocigledno policija ima i duzu verziju snimka i vise informacija od ovog kratkog snimka. Ocigledno je ovaj terorista Radojcic na snimku, taj drugi moze biti bilo ko ali se vidi demokratija, valdavina prava od najblizih saradnika Vucica koje on Brani. Ja se nadam samo da je Banjska zadnji njegov cin, ovakvi likovi su opasni za Srbe i Srbiju pa i citav region.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.