Milan Stamatović: Rusija i Kina su garanti opstanka Kosova i Metohije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Garant su građani Srbije kao nosioci suvereniteta.
    A Stamatoviću bi bilo bolje da objasni narodu zašto na Zlatiboru nema gde da padne sneg i da se malo postidi tog rugla koje su on i Vladalac napravili poslednjih 10 godina.

  2. Ovaj narod je potpuno pošandrcao. Pa idi šefe na KIM ako je sastavni deo Srbije pa da vidiš kako ćeš proći. Ajde ovi što su se rodili posle 99. ali mi koji smo svedoci rata, pa nismo s kruške pali. Mogu li Srbi da shvate da kad izgubiš rat, izgubio si teritoriju, oni to razumeju na primeru Vojvodine, ali nikako i na Kosovu

  3. Hahahha izjava veka.Rusija ne moze da garantuje svoju sopstvenost a kamo li nesto da garantuje srbima a jos gorije za Kinu koja za neko malo vreme imace problema da hrani svoj narod!

  4. Dobro jutro,u kojoj drzavi Vi živite,pa ne znate da je potpisan Briselski i Ohridski sporazum,a tamo piše….ne volim te više Kosovo

  5. Ne trabunjaj više o Kosovu koje je davno izgubljeno već gledaj šta se dešava sa Srbijom u kojoj živiš.

  6. Svi oni koji pljuju po Zlatiboru i pricaju kako je postao grad i kako je priroda unistena savetujem kad sledeci put dodju na Zlatibor da se malo pomere iz centra i obidju npr ski centar Tornik, Ribnicko jezero, Gostiljske vodopade, Stopica pecinu… imate i seoski turizam a ako hocete totalu divljinu ima i mesta gde zive duse nema na vidiku samo treba malo istraziti.
    A sto se Stamatovica tice jedini politicar koji se bori za narod i ima rezultate a i ova izjava oko sankcija je skroz na mestu.
    I za kraj Kosovo trenutno nije nase ali mozda bude za 50, 100, 200 godina a ako ga priznamo gotovo, a zasto bi se dobrovoljno odrekli teritorije pune bogatih rudnika, nasih manastira i drugih vrednosti.

  7. Rusija i Kina nisu dobre ni svojim sopstvenim građanima a nedo bog da nas porobe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.