Milan Stamatović za Danas: Imaćemo uslove za koaliciju sa SNS, „veliki opozicionari“ iz SzS su nas s podsmehom tretirali kao „provincijalce“

Ostavite komentar


  1. Milan Stamatović je veliki radnik i borac za svoj zavičaj! Puno je postigao.

  2. Ekipa oko Đilasa je mahom iz centra Beograda i Novog Sada! Mi ostali smo za njih provincija. Milan Stamatović je sam to doživeo.

  3. To bi bila pametna odluka Stamatovića. A kada je opozicija u pitanju, ništa čudno. Oni se svima podsmevaju. Ali polako, podsmevaće se i njima cela Srbija.

  4. Đilasa i Mariniku niko van Beograda ne zanima. Oni samo na to biračko telo računaju.

  5. Pa nije baš tačno. Nuđena im je koalicija u jednom širem opozicionom frontu. Ali kada su uvideli kako su izbagatelisali i prodali Zlatibor, pa zatim oni ekstremistički kampovi gde su deca zloupotrebljena, onda se od Stamata odustalo. Bolje i on nek ide niz Đetinju, plovi Stamate… Pozdrav

  6. Da ne bi bili ‘provincijalci’, poceli ste borbu protiv srpskog jezika i poceli zicaru da zovete „gondola“. Oako to nije ni strano ime za zicaru, ni u jednom jeziku. Nego je to bio i ostao venecijanski camac

  7. Sad Stamatović neće biti „provincijalac“, nego poslušnik i poltron! Provincijalizam je pre svega u glavi, a ne u mestu stanovanja.

  8. Ali bukvalno sve desnicarske partije su ovakve. Svi su oni pomalo, ili malo vise, SNS, radikali i socijalisti. Oni sada zavide Stamatovicu, sto ce da se omasti kod vlasti. Sto se tice Stamatovica, kakav ste vi moral ocekivali od coveka koji je organizovao kampove, gde su putinovi talibani indoktrinirali srpsku decu?

  9. @ MIKICA: KO U SRBIJI OSIM OKO CAJETINE GLASA ZA TU STRANKU.
    IMAMO MI PARANDILOVICA IZ TOG DELA SRBIJE, ON JE BISER I BUDUCNOST SRBIJE.

  10. ZA ADMINA: ZNATE LI VI DA KURIR VEC GODINAMA NE OBJAVLJUJE NIJEDAN KOMENTAR KOJI JE PROTIV VLASTI???
    A VI BAS SVAKI KOJI JE PROTIV OPOZICIJE ILI U KORIST VLASTI, PROTIV KOJE JE I VAS LIST.

  11. Nas narod kaze ko s djavolom tikve sadi….
    .ne postoji nijedan valjani razlog za stvaranje koalicije sa SNS osim licne koristi.
    .

  12. NIJE TACNO DA DJILASA INTERSUJE SAMO BEOGRAD. ON JE IZ BUDZETA BEOGRADA POMAGAO SIROMASNE OPTINE U SRBIJI. NEKA GA NOVINARI PITAJU, JA ZNAM DA JESTE.

  13. Šta traži Stamatović u koaliciji sa Vučićem? Jako sam razočaran u njega, izgleda da je podlegao pritiscima i novcu!

Ostavite komentar


Politika

Ishod sastanka sa Si Đinpingom: Zašto je Vučić danas najsrećniji? 8

Ishod sastanka sa Si Đinpingom: Zašto je Vučić danas najsrećniji?

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je, nakon potpisivanja niza sporazuma iz oblasti politike, ekonomije, kulture, obrazovanja, nauke… sa predsedniko Kine, Si Đinpingom, da mu je pripala ogromna čast da ga ugosti, jer je, napomenuo je, “čovek koji je uputio najviše puta poziv Siju da poseti Srbiju”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.