Miletić: Zvaničnici EU neće ispraviti premijerku kad javno govori neistine

Sagovornici Danasa o nedavnim izjavama Ane Brnabić u Briselu o nikad viđenom napretku i brzini u sprovođenju reformi u procesu sticanja punopravnog članstva u EU

Ostavite komentar

  1. A vi mislite radite protiv Ane Brnabic, a u stvari, zajedno sa Anom Brnabic sahranjujete gradjane Srbije. Mlatite pare na prozivodnji problema koje kobajagi resavate. Treba vas sve pohapsiti i proterati iz zemlje, nema druge.

  2. Da li Miletić veruje ili zna da poslenici EU smatraju da premijerka laže (teška reč, ali za taj profil komentatora to nije ništa novo). Ali on to ipak obrazlaže, a mi treba da njegov stav prihvatimo! 🙂

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.