Miletić: Zvaničnici EU neće ispraviti premijerku kad javno govori neistine

Sagovornici Danasa o nedavnim izjavama Ane Brnabić u Briselu o nikad viđenom napretku i brzini u sprovođenju reformi u procesu sticanja punopravnog članstva u EU

Ostavite komentar


  1. A vi mislite radite protiv Ane Brnabic, a u stvari, zajedno sa Anom Brnabic sahranjujete gradjane Srbije. Mlatite pare na prozivodnji problema koje kobajagi resavate. Treba vas sve pohapsiti i proterati iz zemlje, nema druge.

  2. Da li Miletić veruje ili zna da poslenici EU smatraju da premijerka laže (teška reč, ali za taj profil komentatora to nije ništa novo). Ali on to ipak obrazlaže, a mi treba da njegov stav prihvatimo! 🙂

  3. Hoću da verujem da Brisel i kada sluša premijerku Srbije ..ništa ne čuje ..ili bar selektuje ..ono što se možda može prihvatiti.
    Inace…molim Brisel ..da čuje da Srbija želi brzo proces pridruživanja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.