Milica Đurđević Stamenkovski o tome zašto ju je Vučić pohvalio 1foto: Printscreen

Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da ona i predsedenik Srbije Aleksandar Vučić nisu nikad razgovarali o njenom pristupanju Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Navela je da ju je Vučić pohvalio zato što vodi računa o nacionalnom i državnom interesu.

„Ne vidim sebe u redovima SNS. Sebe i Zavetnike vidim kao značajan politički faktor u odbrani države i naroda. Imamo dovoljan kredibilitet da očuvamo svoju samostalnost, a budemo korisni građanima Srbije“, rekla je Đurđević Stemenkovski na TV Pink.

Ona je navela da se nije promenila i da će uvek biti svojoj državi na raspolaganju, ; navodeći da će ostati konstruktivna za sve što je važno za državu.

Prema njenim račima, „zapadne službe su radile na razbijanju jedinstvene desne kolone i očigledno zauzele svoju poziciju u okviru jedne političke stranke koju su proglasile za svog favorita“.

„Konkretno mislim na Novu Demokratsku stranku Srbije, kad je u pitanju desnica“, rekla je Đurđević Stemankovsi navodeći da „Zavetnici nose barjak Srbije“ i da nisu ; ;dozvolili da se u Srbiji formira „DOS dva“.

Ona je rekla da su stranke koje protestuju zbog izbornih rezultata „probriselska opozicija i produžena ruka stranog faktora čim se žale adresama van Srbije“.

„Krajem meseca Zavetnici će imati sednicu Glavnog odbora, izložiću strategiju za naredni period. Pripremamo sa za najavljene lokalne izbore u Srbiji“, rekla je Đurđević Stamenkovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari