Milićević: Opozicija da prihvati pruženu ruku vlasti za demokratski dijalog

Ostavite komentar


  1. Koja pružena ruka?!!
    Ja sam dosad video samo ruku koja vitla batinom, tako da neka fala, ali zasad dolazi u obzir samo bojkot!

  2. O cemu bre ovaj covek prica. Pa jel vi mislite da su svi potpuni idioti na koje ste u vasim strankama navikli, ili ste svi funkcioneri vladajucih stranaka samo kompletni lazovi kad izlazite u medije sa ovakvim trvdnjama. Nema uslova, nema pregovora, nema pruzene ruke koja nece biti povucena ukoliko druga strana pruzi svoju, a i nema nikakve istinske namere za postovanjem zakona i postenja od onih koji sa polozaja vlasti misle da se zakoni na njih ne odnose, a drzavne institucije ih u tom misljenju podrzavaju.

  3. kakav dijalog kad nemamo za dorucak .ajd sto nema za dorucak nego sto nema za rucak i veceru . Alal vera sto ste me udesili ovde u Gracanici za MEDALJU !

  4. POMINJETE DIJALOG ? kakv dijalog kad me sudoskom presudom iz Jagodine gde ste bas Vi SPS I Palma udruzeni saljete kao disdenta u zatvorsku ludnicu . jer mislite u Ludnici da vodimo dijalog sa rezimskom doktorima sto me cekaju da me nakljukaju kao Gusana ? a posebno je sto ste nas RETROAKTIVNO zabranili kao partiju i posatvili zahtev o nekih imagirnanih 10 000 osnivaca …. pa cime 3 ljudi stane da porazgovaramo , sutradan ih Juri BIA !!! ovde ne moze da se skupi 4 osnivaca ,a rezim trazi ni manje ni vise nego 10 000 .>>. nastavite ovako ,ali zapamtite EMIGRIRACE cela omladina pa da vidimo ko ce da vodi Penzionerski Dom od drzave # Mada Rezim je u pravu treba gledati sebe i samo sebe ..,,,,sad da mi daju platu od 10 000 eura da budem Opozcija nibih proihvatio , jer sam izgubio zelju da se borim za bilo kakvu dobrobit Naroda . ( onako gratis vas podrzavam SNS , onako seretski cu iz inostranstva da glasam , Ja sam stvarno za Ludnicu sto sam delio svoj a licna sredstva da bi se smenio Rezim . Cak mislim da je Vucic u pravu sto me salje u zatvorsku ludnicu , dosao bih ali na zlost nemam za prevoz odavde iz Gracanice ….do beograda …ali ako mi platite kartu odmah stizem u Ludnicu Centralog Zatvora da me nakljkate …..sa lekovima ……Mozda ce mozak bolje da mi radi ….. ovako gladan malo bagujem ,,,,,, ha ha alal vera Vi ste pravi za ovaj Narod !!!

  5. „ti spavas, kapci su ti teski…“
    A kome vi vise verujete, meni ili svojim ocima!

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 9

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.