Milivojević: Đurić u Berlinu pokušao da nađe „kopču“ s Haradinajem

Ostavite komentar


  1. Veoma mnogo praznog teoretisanja! EU trazi novi nacin funkcionisanja nakon promene u sastavu Parlamenta, traze se novi lideri, a treba se spremiti i za Bregzit, za koji jos nije jasno kako ce se zavrsiti. U svemu tome, najmanje vremena imaju za balkanske lidere Za sad EU finansira I Beograd I Pristinu preko redpristupnih fondova i investicija, Taj koji je spreman da resava ovaj problem treba da obezbedi sredstva. Rusija to ne moze, SAD ima razne svetske probleme (Iran, Severna Koreja, Kina i slicno, koji puno kostaju), tako da nam ostaje stara dobra EU! SAD ce se ukljuciti jedino ako bude potreban stap!

  2. Zorane.Okani se mlacenja praxne same.Odavno si u penziji,ko tebe pita za Bilo sta? Uzmi pecaljke pa na Dunav I razbu brigu.Sta si do sada pistigao osim mlacenja praxne same? Kolega.

  3. Vucicu bravo istetovira cu te na ramenu ako im posaljes na Kosovo jos jednom iscrtan voz i uvedu nam sankcije. Jednom smo jeli korenje i sta nam fali. Sankcije i gorivo na flase i sverc to je nasa stvarnost i buducnost. Zivelo politicko krilo Zemunskog klana ma koja Evropa tamo se postuje zakon

  4. Pretresanje prazne slame, jedna za drugom isprazne “konsideracije”. Približavanje zapadnog Balkana neće niko da finansira jer je to rupa bez dna, korupcija, autoritarno-kriminalne vlasti i sl. Promjena će nastupiti ako ta društva jednom dobiju svoju sopstvenu kritičnu masu pozitivnih promena, toga ćemo se načekati. Zato je jedina smislena rasprava na ZB iskorenjivanje sopstvenih slabosti (na prim svi porazni defekti naše današnje neoradikalske vlasti) ali o tome ni reci, sve maskirano nekakvim gromopucatelnim (u realnosti potpuno irelevantnim) globalnim dijagnozama i sl

  5. Čim je Marko Đurić poslat u Berlin, bilo je jasno da on ništa ne može da reši.
    Vučić je mogao da pošalje goluba pismonošu, bar bi bilo jeftinije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.